Servica Oy tuottaa omistajilleen ruokapalvelujen, puhtaus- ja välinehuollon, kiinteistötekniikan ja kiinteistöjen ylläpidon sekä logistiikan palvelut. Pääomistajamme ovat Kuopion kaupunki ja Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä. Meitä servicalaisia on noin 1250, joista lähes puolet työskentelee KYSin Puijon sairaalan ja Kuopion kaupungin Harjulan sairaalan alueella. 

Haemme nyt joukkoomme rakennustekniikan ammattilaisia vakituisiin työsuhteisiin

sairaalakiinteistöihin pitämään huolta omistajiemme kiinteistöistä ja tiloista. Toiminta-alueenamme ovat KYSin Puijon sairaala, Julkula, Tarina sekä Harjula eli huollettavana on useita kiinteistöjä.

Säännöllisellä huollolla varmistamme tilojen, laitteiden ja järjestelmien pitkäaikaisen ja taloudellisen toiminnan. Työ on pääasiassa huoltoa ja korjausta vaihtelevissa työkohteissa sairaalakiinteistöissä ja vaatii monipuolista osaamista. Erityisesti pintakäsittelytaidot katsotaan eduksi. Hakijalta edellytetään hyvien asiakaspalvelutaitojen lisäksi tehtävään soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta, sekä hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Toivomme, että olet tiimipeluri, mutta hommat hoituvat myös itsenäisesti. Arvostamme asiakaslähtöistä toimintatapaa ja hyviä yhteistyötaitoja. Ajokortti (vähintään B) on tehtävässä välttämätön.

Tarjoamme vakaan toimintaympäristön kehittää omaa ammatillista osaamistasi sekä mukavat työkaverit ja tiimin tuen. Noudattamamme työehtosopimuksen vuosilomaetuudet ovat työmarkkinoiden parhaita. ePassin avulla voit nauttia liikunta- tai kulttuuripalveluista tai hoitaa hyvinvointiasi. Tarjoamme työntekijöillemme laajat työterveyspalvelut. Servicalaisena saat myös alennuksia esim. useista kuntosaleista ja erikoisliikkeistä

Mikäli olet ahkera ja vastuullisen työotteen omaava rakennustekniikan osaaja, laita meille hakemus jo tänään!

Mikäli jäi vielä kysyttävää, lisätietoja voit kysellä palvelupäällikkö Juha Myyryltä 044 4260 244 tai 

palveluesimies Sami Pietikäiseltä 044 4260 242.

Huomioithan, että haastattelemme jo hakuaikana ja teemme valintoja sopivien osaajien osuessa kohdalle.

Osaamisalue:

Servica Oy

Tuotamme omistajillemme ruokapalvelujen, puhtaus- ja välinehuollon, kiinteistötekniikan ja kiinteistöjen ylläpidon sekä logistiikan palvelut. Servica Oy toimii omistajiensa sidosyksikkönä eli ns. inhouse-yhtiönä, joka harjoittaa pääosan toiminnastaan omistajiensa kanssa. Omistajiamme ovat Kuopion kaupunki, Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Kuopion Pysäköinti Oy, Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä (ISLAB), Kiinteistö-KYS Oy, Kiinteistö Oy Mustinlampi, Järviseudun Työterveys Oy, Sisä-Savon terveydenhuollon kuntayhtymä, Vaalijalan kuntayhtymä, Istekki Oy, Savonia ammattikorkeakoulu, Savon koulutuskuntayhtymä, Niiralan Kulma Oy, Kuopion Vesi Oy, Pieksämäen kaupunki, Siilinjärven kunta, Pielaveden kunta, Rautalammin kunta, Leppävirran kunta, Tuusniemen kunta, Vesannon kunta, Suonenjoen kaupunki, Varkauden kaupunki, Itä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Keski-Suomen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä ja Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä.

Meitä servicalaisia on noin 1250, toimipisteitämme on yli 100 ja kiinteistö- ja laitoshuoltokohteita yli 300. Lähes puolet meistä työskentelee Kuopion kaupungin Harjulan ja KYSin Puijon sairaalan alueella. Päätoimipaikkamme sijaitsee Särkiniemessä osoitteessa Leväsentie 3, 70700 Kuopio.

Palvelutuotantomme alkoi 1.1.2012 Itä-Suomen huoltopalvelut liikelaitoskuntayhtymässä, jonka toiminta siirtyi 1.1.2019 Servica Oy:lle.