Hesburger

Vuoropäällikkö, Hesburger Konala, Helsinki

  • Sijainti Pääkaupunkiseutu, Uusimaa
  • Julkaistu 28.05.2023, 11:00
  • Suljettu 26.06.2023, 20:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Vuoropäällikkö, Hesburger Konala, Helsinki

Hesburger Helsinki Konala etsii vuoropäällikköä vakituiseen työsuhteeseen.

Voimme yhdessä neuvotella tunnit sinulle sopiviksi. Tässä työtehtävässä sinun täytyy pystyä työskentelemään myös arkiaamuisin. Tukenasi sinulla on ravintolamme iloinen tiimi ja odotamme myös sinulta positiivista asennetta ja tiimihenkeä. Toivomme sinun olevan nälkäinen oppimaan uutta sekä rohkea haastamaan itseäsi iloisiin asiakaskohtaamisiin aina vain uudelleen.

Vuoropäällikkönä vastaat yhdessä esihenkilötiimin kanssa ravintolan toiminnasta ja tuloksesta. Iloisella asenteella varmistatte asiakkaidemme erinomaisen palvelukokemuksen. Yhdessä esihenkilöiden kanssa kehität sekä omaa, että tiimisi osaamista. 

Olet tehokas organisoija ja osaat jakaa vastuuta myös muille tiimiläisillesi. Sinulla on ymmärrys ravintolan taloudellisista tunnusluvuista ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. 

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta ravintola-alalta. Työtäsi tukevat ravintolapäällikkö ja vahva ketjuorganisaatio.

Palkkauksemme on vähintään Matkailu- ja Ravintolapalveluiden (MaRa) työehtosopimuksen mukainen. Vuoropäällikkönä saat esihenkilöiden taulukkopalkkaryhmän PL2 mukaista palkkaa, mikä on vähintään 14,04 euroa/tunti. Työkokemuksen karttuessa myös palkkasi nousee. 

Lisäksi palkitsemme työntekijöitämme hyvistä suorituksista esimerkiksi IPA-palkinnoilla. Kuulet tästä ja muista henkilöstöeduistamme lisää työhaastattelussa. Tavoitteemme on olla pikaruoka-alan paras työpaikka Suomessa. Työntekijämme ovat tutkitusti tyytyväisiä ja vastuullisuus kaikessa toiminnassamme on meille tärkeää. 

Kurkista heseläisten työpäiviin: https://www.hesburger.fi/toihin-hesburgeriin

Kiinnostuitko? Hienoa! Olisi mahtavaa kuulla sinusta työhakemuksen merkeissä. Täytähän hakemuksen pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tule mukaan tekemään hyvää työtä hyvällä maulla! 

Lisätiedot: Ravintolapäällikkö Santeri Laine santeri.laine@hesburger.fi

Burger-In Oy on suomalainen perheyritys ja Hesburger sen rekisteröity liikemerkki. Hesburger-ravintoloita löytyy seitsemästä maasta: Suomesta, Virosta, Latviasta, Liettuasta, Saksasta, Ukrainasta ja Bulgariasta. Ketjun palveluksessa työskentelee noin 8 000 henkilöä. Vuoden 2022 verollinen myynti Suomessa oli 264 miljoonaa euroa ja ulkomailla 145 miljoonaa euroa. 

Osaamisalue: