Joensuun kaupunki

Varhaiskasvatuksen opettaja (1)

  • Sijainti Joensuu
  • Julkaistu 29.05.2023, 12:00
  • Suljettu 19.06.2023, 15:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Varhaiskasvatuksen opettaja (1)

Varhaiskasvatuksen opettaja

Meijän jengissä ei huuli mutristu! 

Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa 

Ollilan päiväkotiin 7.8.2023 alkaen.

Tule osaksi noin 750 osaavan, motivoituneen ja sopivasti hulluttelevaa varhaiskasvattajan joukkoa. Työporukkamme on kannustava, kokeileva ja kekseliäs. Palautteen perusteella myös vanhemmat arvostavat työtämme korkealle. 

Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat lapsiryhmäsi varhaiskasvatuksen kokonaisvaltaisesta suunnittelusta, arvioinnista, kehittämisestä ja dokumentoinnista. Toimit varhaiskasvatuksen opetus- ja kasvatustehtävissä yhdessä työtiimisi kanssa. Sinulla on varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen asiantuntijan rooli ja vastuu varhaiskasvatussuunnitelman mukaisen pedagogiikan toteutumisesta lapsiryhmässäsi.

Haluamme, että onnistut työssäsi hyvin, täällä sinun ei todellakaan tarvitse pärjätä yksin! Työsi tukena ovat ammattitaitoiset työkaverit ja esihenkilöt sekä omat resurssihenkilöt, omat perheohjaajat ja erityisvarhaiskasvatuksen henkilöstö. Meillä työskentelee myös lumikkeja ja lumiukkoja.

Meillä on panostettu päiväkotirakentamiseen, päiväkotimme sijaitsevat lähellä luontoa ja kaupunkimme kulttuuri- ja liikuntamahdollisuudet luovat varhaiskasvatukseen monipuolisia oppimisympäristöjä.

Kelpoisuus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus; vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- tai terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus). 

Arvostamme valinnassa erityisesti esiopetuskelpoisuutta ja kelpoisuutta toimia varhaiskasvatuksen opettajaopiskelijoiden ohjaajana.  

Palkkaus tällä hetkellä  2735 euroa/kk.

Tiesithän, että kunta-alalla on pitkät vuosilomat ja vuosilomapäiviä kuluu vain 5 päivää viikossa. Vuosiloman pituus vaihtelee työhistoriastasi riippuen. Meillä on myös mahdollista päästä työkiertoon eri yksiköihin.

Työ alkaa 7.8.2023.  Koeaika 6 kk. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä rikosrekisteriote. Työpaikkamme ovat savuttomia.

Hakuaika päättyy  19.6.2023 klo15.00

Lisätietoja tehtävistä antaa virka-aikana päiväkodin johtaja Sari Tolvanen, p. 050 571 6467

sari.tolvanen@joensuu.fi

Lue lisää mainiosta varhaiskasvatuksestamme

Lue lisää Joensuusta työpaikkana

Lue lisää Joensuun työkulttuurista 

 

Osaamisalue: