Haemme nyt

KIINTEISTÖKOORDINAATTORIA

määräaikaiseen toimeen

 

Kiinteistökoordinaattori työskentelee tärkeässä näkyvässä roolissa asiakasrajapinnassa toimitilat -yksikön ja kunnan omistuksessa olevien rakennusten käyttäjien välillä.

Kiinteistökoordinaattorin päätyötehtävät ovat:

  • asiakasyhteydenottojen ja asiakaskäyntien hoitaminen toimistolla sekä kiinteistöillä
  • asiakkailta tulleiden asioiden eteenpäin koordinointi ja tarvittaessa toteutukseen osallistuminen
  • asiakastiedotus ja erilaisten esitysten / koontien laadinta
  • liike- ja toimitilojen näytöt sekä vuokrasopimusasioissa avustaminen
  • sisäilma-asioissa ja viranomaistarkastuksissa avustaminen
  • kilpailutuksien avustaminen
  • huoltokirjaohjelman käytön opastukset kunnan työntekijöille ja tähän liittyvä asiakaspalvelu

Tehtävään sopiva koulutustausta on kaupallinen tai vastaava peruskoulutus. Lisäksi toivomme, että hakijalla on kiinteistöalan koulutus (esim. KISI, IAT, IK, AIT, ITS-TEK) ja / tai kokemusta / tietotaitoa kiinteistöalasta.

Lisäksi edellytämme toisen kotimaisen kielen erinomaista kirjallista ja suullista taitoa sekä toisen kotimaisen kielen tyydyttävää suullista taitoa.

Toivomme, että omaat hyvän asiakaspalveluasenteen ja työskentelet luontevasti mukana erilaisissa sosiaalisissa tilanteissa. Teet työsi oma-aloitteisesti, järjestelmällisesti ja aktiivisesti. Osaat myös käyttää sujuvasti eri ohjelmia kuten Word, PowerPoint ja pystyt tuottamaan sujuvasti tekstiä tiedotteisiin ja koonteihin.

Kiinnostuitko? Katso lisätietoja ja hae tehtävään 26.8.2019 klo 15 mennessä oheisen hakupainikkeen kautta.

Sipoon kunta

 

Osaamisalue: , ,

Sipoon kunta

Sipoo on kasvava ja ketterä, kaksikielinen kunta pääkaupunkiseudun kupeessa. Sipoon kunnan tekniikka- ja ympäristöosasto vastaa koko kunnan investointien hallinnasta, infran ja kunnan toimitilojen ylläpidosta, investointien suunnittelusta ja viranomaistyöstä. Kunnan toimitilat-yksikkö vastaa kunnan kiinteistöinvestoinneista, niiden ylläpidosta ja asiakaspalvelusta.