Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

Sosiaalialan opiskelija (Sosionomi AMK), kesätyö

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 22.02.2024, 12:00
  • Suljettu 11.03.2024, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Sosiaalialan opiskelija (Sosionomi AMK), kesätyö

Lasten, nuorten ja perheiden palvelujen toimiala, Perheitä tukevat palvelut
Lapsiperheiden neuvonta ja ohjaus
Pakkalankuja 5, 01510 Vantaa

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue on matkalla kohti Suomen parasta hyvinvointialuetta. Uskomme yhdessä muodostettuihin arvoihimme oikeudenmukaisuus, vastuullisuus ja rohkeusOsuvatko arvot yhteen omiesi kanssa? Silloin voit olla juuri meille sopiva kesätyöntekijä sijaisuuteen tai harjoitteluun. 

Tule sinäkin osaksi hyväntekijät-joukkuettamme!  

Etsimme sosiaalialan opiskelijaa (sosionomi amk) kesätyöhön lapsiperheiden neuvontaan ja ohjaukseen.

Neuvonnan ja ohjauksen puhelinpalveluun asukkaat voivat ottaa yhteyttä matalalla kynnyksellä lapsiperheiden elämään, lasten kasvatukseen tai vanhemmuuteen liittyvissä asioissa. Työn tarkoituksena on tarjota keskustelutukea, pohtia yhdessä pulmiin ratkaisuja sekä tarvittaessa ohjata oikean palvelun piiriin ja tehdä asianmukainen palvelutarpeen arvio ja hakemus.

Työ koostuu kolmesta osa-alueesta; arkisin klo 9-12 puhelimessa tapahtuvasta neuvonnasta ja asiakasohjauksesta, asukkaiden pariin jalkautuvasta matalan kynnyksen ohjauksesta ja neuvonnasta, sekä lasten, nuorten ja perheiden palvelujen yhteisen monialaisen konsultaatiotiimin toiminnan organisoinnista. 

Tehtävässä keskeistä on yhteistyö muiden sosiaali- ja terveydenhuollon palveluiden sekä lapsiperheiden toimijoiden kesken. 

Tiimin toimitilat ovat Leijassa Vantaan Pakkalassa, tehtävä mahdollistaa osittaisen etätyön.  

Sinulta odotamme halua oppia sekä aitoa innostusta ja kiinnostusta tehtävää kohtaan. Työssä edellytetään erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta ja työn organisointikykyä sekä kirjaamisosaamista. Kokemus perheiden kanssa tehtävästä työstä sekä Vantaan ja Keravan alueen palveluiden tuntemus on eduksi.  Yksikössä on käytössä Apotti-tietojärjestelmä.

Tiimissämme työskentele 7 sosiaaliohjaajaa, 2 monikielisten lapsiperhepalvelujen kehittämiskoordinaattoria sekä esihenkilö.  Neuvonnan ja ohjauksen tiimi sijoittuu Lapsiperheiden sosiaalityön tehtäväalueelle. 

Tiimissä meillä on toisiamme tukeva, kannustava ja hyväntuulinen ilmapiiri. Töitä teemme vastuullisesti, vahvalla ammattitaidolla ja yhdessä oppien.  

Tässä työssä sinulla on timanttinen tilaisuus saada arvokasta työkokemusta palveluohjauksesta, monialaisuudesta sekä puhelimessa ja kasvokkain tapahtuvasta kohtaamistyöstä. 

Miksi kesätöihin Vantaan ja Keravan hyvinvointialueelle? 

Olemme kompaktin kokoinen, lähellä asiakkaita ja työntekijöitä. Tarjoamme näkymän ja työkaluja oman uran kehittämiseen. Haluamme kokeilla ja kehittää, jotta luomme parhaan hyvinvointialueen asukkaiden lisäksi myös työntekijälle. Olemme matalien raja-aitojen työyhteisö, joka on täynnä mahdollisuuksia. Meillä saat tehdä merkittävää työtä: auttaa, hoitaa ja pelastaa

Tutustu tuleviin työkavereihisi > Töissä VAKEssa -blogit

Tietoa palvelussuhteesta:

Palvelussuhteen kesto: Määräaikainen, alkaen 03.06.2024 tai sopimuksen mukaan – 30.08.2024
Palvelussuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Palvelussuhteen muoto: Työsuhde
Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalialan opinnot (sosionomi amk)
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Työajan lisätiedot: Yleistyöaika
Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote, Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa
Tehtäväkohtainen palkka: Tehtäväkohtainen palkka määräytyy opintojen edistymisen mukaisesti, lisäksi mahdollinen aiempaan työkokemukseen perustuva lisä.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Täytäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme. Kaikkien rekrytointiemme hakuaika päättyy klo 16:00.

Jäikö jokin askarruttamaan? 

Kysy rohkeasti lisätietoja, kerromme mielellämme lisää! Tässä yhteystietomme

Esihenkilö
Piekkala Riitta
040 4844607
riitta.piekkala@vakehyva.fi

Tavoitettavissa ma-pe klo 8-16

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella työskentelee 5 400 osaavaa asiantuntijaa ja ammattilaista. Olemme kaikki hyvantekijöitä! Keskitymme siihen, missä olemme parhaita, päätehtäväämme – autamme, hoidamme ja pelastamme. Olemme rohkeita sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen  ammattilaisia ja teemme merkittävää työtä 280 000 asukkaan parissa.  Olemme Suomen monikulttuurisin kaksikielinen hyvinvointialue. Työkielemme on suomi. 

Lue meistä lisää Meille töihin-sivullamme ja tule sinäkin hyvantekijäksi!
#VAKE #hyvantekijät

Osaamisalue: