Sitowise

Älyliikenteen tiiminvetäjä / projektipäällikkö Smart City – ratkaisujen pariin, koko Suomi

  • Sijainti Kuopio
  • Julkaistu 04.04.2022, 18:00
  • Suljettu 16.05.2022, 0:48
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Älyliikenteen tiiminvetäjä / projektipäällikkö Smart City – ratkaisujen pariin, koko Suomi

Älykkäitä kaupunkeja, sujuvaa liikkumista ja tiloja elämälle, joissa arki tahdittuu kestävälle pohjalle ja vastuullisille valinnoille. Sitä me Sitowisellä teemme. Sitowisen Digitaaliset ratkaisut -liiketoiminta-alueen erityisosaamista ovat rakennetun ympäristön ja liikenteen asiantuntija- ja digiratkaisut. Teemme digipalveluita ja konsultointia liittyen liikkumisen, rakennetun ympäristön, väylien ja hankkeiden tiedonhallintaan, tiedolla johtamiseen ja älyinfran kehittämiseen.

Kaikki tekemisemme nojaa vahvasti digitaalisuuteen ja tuoreimpien teknologioiden ennakkoluulottomaan hyödyntämiseen. Älykkyytemme ei kuitenkaan ole vain ykkösiä ja nollia. Se on kykyä kohdata ja kuunnella, oivaltaa ja uskaltaa. 

Haemme nyt huippuosaavaan joukkoomme älyliikenteen tiiminvetäjää/projektipäällikköä.

Tehtävässäsi edistät kestävää liikkumista ja älyliikennettä monipuolisissa projekteissa. Olet automaattiliikenteen, liikkumisen älykkäiden ratkaisujen sekä datan hyödyntämisen asiantuntija ja haluat olla eturintamassa kehittämässä liikkumisen tulevaisuutta. Tulet toimimaan älyliikennetiimin vetäjänä sekä projektipäällikön roolissa. Vastaat tiimin yhteispelistä, seuraat tiimin talouslukuja ja edistät myyntiä muiden tiimiläisten kanssa. Uskomme yhdessä tekemisen voimaan ja siksi meille on tärkeätä, että sinulla on aito halu auttaa asiakkaitamme onnistumaan sekä kyky luoda kestäviä asiakassuhteita. 

Sitowisen asiantuntijoita on mukavasti ympäri Suomea, joten paikkakunnallasi ei ole niin suurta merkitystä. Tulevia tiimikavereitasi on tällä hetkellä Espoossa ja Tampereella.

ODOTUKSIA JA ASIOITA, JOITA ARVOSTAMME

  • Vankka kokemus ja näkemys älyliikenteestä sekä liikenteen hallinnan ja liikkumisen tulevaisuuden tehtävistä
  • Sinussa elää kyky ja into kehittää alan tulevaisuutta ja tehdä siitä liiketoimintaa
  • Halu luotsata älyliikennetiimiä, kykyä huolehtia tiimin yhteispelistä ja hyvinvoinnista 
  • Tavoitteellista asennetta myynti- ja asiakastyöhön ja asiakkaan haasteiden ratkaisemiseen
  • Hyvä kirjallinen ilmaisu suomeksi ja englanniksi
  • Organisointikykyä hallita ja koordinoida useita samanaikaisesti käynnissä olevia projekteja sekä hankehallinnan kokemusta
  • Halua ja innostusta kuunnella asiakkaitamme sekä tukea ja auttaa heitä oman ja muiden tiimiläisten osaamista hyödyntäen
  • Hyvää verkostoitumiskykyä
  • Positiivista otetta – ilon kautta onnistumiseen!

Toivomme sinulla olevan takanasi jo runsaasti kokemusta alan tehtävistä. Sinulla on hyvät tiimityöskentely- ja kommunikointitaidot, olet valmis uuden oppimiseen ja positiivinen ote tekemiseen. Olet innovatiivinen ja valmis kehittämään alan toimintamalleja yhdessä työkavereiden ja asiakkaan kanssa. Kerrothan myös, mikäli sinulla on kokemusta T&K-hankkeista.

Meillä pääset osallistumaan Suomen merkittävimpien älyliikennehankkeiden tehtäviin, joiden parissa et taatusti tylsisty!

TARJOAMME

  • Sitowisellä tehdään esimerkiksi koodia, dataa, älyinfraa, tietoliikennesuunnittelua, liikennesuunnittelua, liikenteenohjausta, ITS-ratkaisuja – meiltä löytyy varmasti tukea ja kattava asiantuntijaverkosto Suomessa ja Ruotsissa.
  • Laajasti erilaisia koulutusmahdollisuuksia
  • Sitowisen The Smart City Lab -alusta, jossa edistetään kestäviä ja älykkäitä innovaatioita niin Sitowisen sisällä kuin yhdessä asiakkaidemme kanssa.
  • Asiantuntijakonsultointia
  • Mahdollisuuden vaikuttaa omiin työtehtäviin

ARKI SITOWISELLÄ

Työllämme on valtava, konkreettinen vaikutus ihmisten ja luonnon hyvinvointiin. Meille jokainen työntekijä on ainutlaatuinen oman alansa ammattilainen. Olemme ylpeitä osaamisestamme ja toisistamme.

Emme perusta turhasta pönötyksestä. Mutkattomuus ja kaverin auttaminen ovat meille hyvän työpäivän perusta.

Meillä et myöskään jämähdä paikallesi. Henkilökohtaisesta kehittymisestä pitävät huolen monipuoliset työtehtävät sekä Sitowisen kattavat koulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi panostamme muun muassa työterveyspalveluilla, erittäin kattavilla vakuutuksilla, sairaan lapsen hoitopalvelulla, lounas-, työmatka ja puhelinedulla sekä liikunta- ja virkistyseduilla.

Kiinnostuitko meistä? Hienoa! Nyt on sinun vuorosi. Lähetä hakemus palkkatoiveineen tai laadi video itsestäsi – tärkeintä, että osoitat haluavasi meille töihin ja kerrot, miksi juuri sinä olet oikea henkilö porukkaamme. Käsittelemme hakemuksia sitä mukaa kun niitä saapuu, joten toimi nopeasti! Hae paikkaa viimeistään 15.5.2022.

Lisätietoja työtehtävästä antaa Milla Lötjönen puh. +358 44 532 0611 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@sitowise.com.

Sitowise on pohjoismainen rakennetun ympäristön asiantuntija- ja digitalo. Suunnittelemme älykkäitä kaupunkeja ja elämisen tiloja, joissa arki on tahditettu kestävälle pohjalle. Operoimme kolmella liiketoiminta-alueella: kiinteistöt ja rakennukset, infrastruktuuri ja digitaaliset ratkaisut. Joka päivä 2 000 eri alojen asiantuntijaamme yhdistävät voimansa, jotta liikenne, infra ja rakennukset tarjoavat parhaat puitteet turvalliselle ja huolettomalle arjelle. Haluamme nostaa älykkyyden ja vastuullisuuden rimaa, ja siksi visiomme on olla vastuullisin kumppani hyvinvoivan ympäristön kehittämisessä. 

Osaamisalue:

Sitowise

Sitowise Oy on suomalainen yritys, joka tarjoaa talonrakennusalan konsultointi-, suunnittelu- ja rakennuttamispalveluja uudis- ja korjauskohteisiin Suomessa ja Baltiassa.