Sitowise on suuri suomalainen rakennetun ympäristön suunnittelu- ja konsultointitoimisto, joka tarjoaa kaikki rakentamisen suunnittelu- asiantuntija- ja digitaaliset palvelut saman katon alta. Meillä lähes 1500 infra- ja talonrakennuksen huippuosaajaa kehittää erilaisia ratkaisuja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja haasteisiin – oletko sinä pian yksi meistä? 

Etsimme nyt sinua arkkitehti tai rakennusarkkitehti korjaussuunnitteluun Lappeenrantaan.

Uudessa tehtävässäsi toimit  osana monialaista projektitiimiä käytännönläheisissä korjaushankkeissamme, joiden koko vaihtelee yksittäisistä pienistä tehtävistä suuriin monialahankkeisiin. Käyttötarkoitukseltaan erilaisten kohteittemme iät vaihtelevat historiallisista suojelluista rakennuksista jopa juuri valmistuneisiin. Kuten hankkeemme, myös asiakaskenttämme on monipuolinen aina yksityisestä sektorista, yhteisöihin sekä julkisiin tilaajiin. Yksikössämme  olet osa pientä korjausrakentamisen osastoa. Meillä on apuna Sitowisen koko korjausrakentamisen ammattihenkilöstö joiden kanssa teemme yhteistyötä. Yhdessä olemme enemmän.

Sinulla on  rakennusarkkitehdin tai arkkitehdin koulutus ja vähintään viiden vuoden suunnittelukokemus korjausalalta. Edellytämme tehtävässä hyvää kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa. Toivomme, että olet vastuuntuntoinen ja oma-aloitteinen sekä ongelmanratkaisu-, organisointi- ja paineensietokykyinen. Lisäksi arvostamme hyviä esiintymis-, vuorovaikutus-, ryhmätyö- ja projektinhallintataitoja.

Tarjoamme sinulle vaihtelevia ja innostavia tehtäviä projekteissa, joiden kokoluokka ulottuu asiakkaan yksittäisestä haasteesta alan mielenkiintoisimpiin suurhankkeisiin. Monipuolisessa projektityössä saat mahdollisuuden kehittää sekä omaa osaamistasi että uusia palveluja ja ratkaisuja, usein läheisessä yhteistyössä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. Sitowisen kattavat koulutus- ja kehittymisohjelmat tukevat kehittymistäsi asiantuntijana. Me toimimme joustavasti ja mahdollistamme joustavan työnteon. Lisäksi tarjoamme sinulle hyvät edut ja kattavan työterveyshuollon.

Työyhteisönä olemme aidosti yhdessä enemmän. Meillä olet osa innostunutta ja hyvinvoivaa työyhteisöä, mutta näemme sinut yksilönä ja voit tulla töihin omana itsenäsi. Me arvostamme toisiamme, välitämme toisistamme ja vaalimme yhdessä tekemisen kulttuuria, lämminhenkisyyttä ja mutkattomuutta. Me myös autamme toisiamme ja meillä saat tukea omaan työhösi; meillä ei ketään jätetä yksin.

Lisätietoja työtehtävästä antaa Vesa Urpalainen puh. 044 427 9917, tai sähköpostitse vesa.urpalainen@sitowise.com

Kiinnostuitko tehtävästä? 

Hienoa – jätä hakemuksesi palkkatoiveineen heti tai viimeistään 30.9.2019 mennessä!

Osaamisalue:

Sitowise

Sitowise Oy on suomalainen yritys, joka tarjoaa talonrakennusalan konsultointi-, suunnittelu- ja rakennuttamispalveluja uudis- ja korjauskohteisiin Suomessa ja Baltiassa.