Sitowise on suuri suomalainen rakennusalan suunnittelu- ja konsultointitoimisto, joka tarjoaa kaikki rakentamisen suunnittelu- asiantuntija- ja digitaaliset palvelut saman katon alta. Meillä jo yli 1200 infra- ja talonrakennuksen huippuosaajaa kehittää ratkaisuja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja haasteisiin – oletko sinä pian yksi heistä?

Sitowise syntyi Sito Oy:n ja Wise Group Finland Oy yhdistyessä. Etsimme nyt ympäristö- ja kaupunkikehitystoimialalle

Asiantuntijaa (akustikko) Tampereen toimipisteeseemme

Uudessa tehtävässäsi toimit pääasiassa rakennusakustiikkaan liittyvien tehtävien parissa. Tiimimme toimii toimeksiannoissa yhteistyössä Sitowise-konserniin kuuluvan Helimäki Akustikot Oy:n asiantuntijoiden kanssa. Työnkuvaan kuuluu myös myyntityötä.

Tarjoamme vaihtelevia ja innostavia tehtäviä projekteissa, joiden kokoluokka ulottuu asiakkaan yksittäisestä haasteesta alan mielenkiintoisimpiin suurhankkeisiin. Monipuolisessa projektityössä saat mahdollisuuden kehittää sekä omaa osaamistasi että uusia palveluja ja ratkaisuja, usein läheisessä yhteistyössä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. Sitowisen kattavat koulutus- ja kehittymisohjelmat tukevat kehittymistäsi asiantuntijana.

Tulet työskentelemään työyhteisössä, joka aidosti on yhdessä enemmän. Henkilöstön hyvinvointi ja työssä viihtyminen ovat meille tärkeitä painopistealueita, ja Sitowisessä vallitseva tiimihenki ja yhdessä tekemisen ilmapiiri ovatkin asioita, joista olemme erityisen ylpeitä.

Toivomme, että sinulla on vähintään neljän vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Arvostamme yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta sekä halua ja motivaatiota kehittyä alansa huippuosaajaksi.

Lisätietoja työtehtävästä antavat sähköpostitse Anne Kangasaho ja Tiina Kumpula (anne.kangasaho@sitowise.com, tiina.kumpula@sitowise.com)    

Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa – jätä hakemuksesi palkkatoiveineen heti tai viimeistään 17.06.2018 mennessä. Odotamme, että kuulemme sinusta pian.

 

Osaamisalue:

Samankaltaisia ilmoituksia

Etkö löytänyt sopivaa ilmoitusta?

Anna potentiaalisten työnantajien löytää sinut luomalla itsellesi osaajaprofiili ilmaiseen Rekrytointi.com Osaajapankkiin. Profiilisi avulla Suomen parhaat työnantajat voivat tarjota sinulle kokemustasi ja osaamistasi vastaavia työtehtäviä.

Luo osaajaprofiili

Lähetä tämä ystävällesi