Sitowise

Automaatiosuunnittelun projekti- / ryhmäpäällikkö, Espoo

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 08.06.2022, 9:00
  • Suljettu 01.09.2022, 0:49
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Automaatiosuunnittelun projekti- / ryhmäpäällikkö, Espoo

Älykkäitä kaupunkeja, sujuvaa liikkumista ja tiloja elämälle, joissa arki tahdittuu kestävälle pohjalle ja vastuullisille valinnoille. Sitä me Sitowisellä teemme. Olisitko yksi meistä? 

Juuri nyt etsimme automaatiosuunnitteluun projekti- tai ryhmäpäällikköä Espooseen.

Sinulla on kokemusta rakennusautomaatio suunnittelusta, myynnistä, urakoinnista tai ehkä jo toimit projektipäällikkönä ja haluat edetä urallasi kohti uusia haasteita. 

Tässä tehtävässä työpaikka rakennetaan tavoitteidesi, osaamisesi ja vastuualueiden mukaan joustavasti. Meillä asetettuihin tehtäviin ei tarvitse olla valmis, vaan me uskomme juuri sinuun ja siihen, että meillä saat parhaan potentiaalisi näkyviin. Tuemme sinua tavoitteidesi saavuttamisessa ja tekemistäsi tukee koko Sitowisen värikäs työyhteisö.

Uudessa tehtävässäsi osallistut rakennusten automaatiosuunnitteluun. Työssäsi voit vastata myös suunnitteluryhmäsi asiantuntijoiden johtamisesta ja henkilöresurssien hallinnasta sekä kehitystehtävistä. Työskentelet suunnittelupalveluiden osastollamme automaatiosuunnittelun ryhmässä Espoossa. Toimit hankkeissa itsenäisessä roolissa automaatioasiantuntijana ja työssäsi vastaat hankkeiden suunnittelutehtävistä, aikataulun- ja laadunhallinnasta sekä projektien asiakasrajapinnoista. Pääset myös kehittämään Sitowisen automaatiosuunnittelun toimintatapoja sekä uusia liiketoimintamahdollisuuksia. 

Toimenkuvasi keskeisimpiä tehtäviä ovat:

  • Suunnittelutyön organisointi, johtaminen ja asiantuntijana toimiminen projekteissa
  • Ryhmän töiden ja henkilöiden resursointi
  • Tarjoustoiminta ja asiakasyhteistyö
  • Automaatiosuunnittelun palvelualueen kehitystyö

Sitowise keskittyy talotekniikkasuunnittelussa vaativien kohteiden, esimerkiksi teollisuus-, toimisto- ja julkisten tilojen, erikoiskohteiden sekä asuinkohteiden suunnittelu- ja asiantuntijapalveluihin. Teemme paljon eri toimialojen välistä yhteistyötä, joten tarjoamme runsaasti mahdollisuuksia monipuolisiin hankkeisiin rakennetun ympäristön parissa. Työssäsi sinua tukevat projektipäälliköt ja muut talotekniikkasuunnittelun ammattilaiset. Meille on tärkeää palvella asiakkaitamme entistä paremmin, siksi haluamme juuri sinut mukaan joukkoomme! 

Me Sitowisellä lupaamme, että työlläsi on merkitystä – sekä työyhteisömme että yhteiskunnan näkökulmasta. 

Millainen tausta sopii tehtävään?

  • alalle soveltuva koulutus (teknikko, insinööri, YAMK, DI)  
  • hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito
  • aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi
    • arvostamme myös rakennusalan ulkopuolista kokemusta 
  • LVI-prosessien hyvä tuntemus katsotaan eduksi
  • CADS ja/tai AutoCAD -ohjelmien hallinta katsotaan eduksi

·olet erityisen kiinnostunut asioista ja ilmiöistä aiheen ympäriltä, joten tutkit ja selvität asioita itseohjautuvasti, ja sinulla on palava halu viedä asioita eteenpäin

·haluat kehittää ja muuttaa toimintatapoja sekä uskallat kokeilla ja haastaa ratkaisuillasi

Jos sinulla on palo parempaan huomiseen ja haluat vaikuttaa siihen itse, olet selvästi Sitowise-tyyppiä. Jos vastuulliset suunnitteluratkaisut, kehitystoiminta ja kauas kantavat näkemykset innostavat, olet etsimämme henkilö.

Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan ja tulospalkkiojärjestelmän, joustavat työajat ja hybridityöratkaisun, kattavat vakuutukset sekä muita etuja. 

Meillä jokainen sitowiseläinen voi itse vaikuttaa omiin työpäiviinsä. Me olemme kaikki ainutlaatuisia, siksi on tärkeää, että muovaamme itse oman työmme – ja fiiliksen millä sitä teemme. 

Emme luoneet sinulle täydellistä työpaikkaa valmiiksi. Tässä työnkuvasi rakentuu osaamisesi ja vastuualueiden mukaan joustavasti, sillä sinähän olet itse oman työsi ja hyvinvointisi paras asiantuntija.

 

Epäröitkö vielä? Lue lisää tekemisistämme ja kuulumisista, ehkä se auttaa päätöksessäsi. 

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen  heti tai viimeistään 31.8.2022. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja työtehtävästä antaa Tuomas Takalo, puh. 0404814757, tuomas.takalo@sitowise.com 

Meillä lähes 2000 rakennetun ympäristön huippuosaajaa kehittää erilaisia ratkaisuja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja haasteisiin – oletko sinä pian yksi meistä? 

Sitowise – The Smart City Company  

www.sitowise.com/ura 

 

Osaamisalue:

Sitowise

Sitowise Oy on suomalainen yritys, joka tarjoaa talonrakennusalan konsultointi-, suunnittelu- ja rakennuttamispalveluja uudis- ja korjauskohteisiin Suomessa ja Baltiassa.