Älykkäitä kaupunkeja, sujuvaa liikkumista ja tiloja elämälle, joissa arki tahdittuu kestävälle pohjalle ja vastuullisille valinnoille. Sitä me Sitowisellä teemme. Olisitko yksi meistä? 

Juuri nyt etsimme harjoittelijaa Sillat ja rakenteet ryhmäämme Tampereelle

Harjoittelijana päivittäisiä työtehtävisiä ovat siltojen ja infrarakenteiden suunnittelun avustavat tehtävät. Näihin liittyy esim. erilaisten rakenneosien mitoituslaskelmien laatimista, suunnitelmapiirustusten tuottamista sekä tietomallinnusta. Edellisten vuosien harjoittelijamme ovat työskennelleet mm. seuraavien tehtävien parissa:

  • Tiesuunnitelmahankkeiden nykyisten ja uusien siltojen tietomallintaminen
  • Siltojen kantavuustarkastelut
  • Paalulaattojen suunnittelu ja suunnitelmatuotanto
  • Tukimuurin suunnittelu ja suunnitelmatuotanto

Työskentelyn voit aloittaa mahdollisuuksiesi mukaisesti jo opiskelujen ohella syksyllä/talvella tai vasta kesälomien alettua keväällä.

Tarjoamme sinulle:

  • Harjoittelun ja työtehtävät, jotka on sovitettavissa koulutyön oheen
  • Työskentelyä aidoissa asiakasprojekteissa osana Sitowisen osaavaa projektitiimiä
  • Tilaisuuksia päästä oppimaan uutta alan edelläkävijöiltä

Harjoittelujakson aikana saat mahdollisuuksia kehittää osaamistasi sekä vastuuta osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Päivittäisessä tekemisessä voit aina nojata osaavien kollegojen tukeen, jotka turvaavat selustasi vaikeuksissa ja iloitsevat onnistumisista kanssasi. Täällä saat olla ihan oma itsesi, niin me muutkin olemme.

Toivomme sinulta ennenkaikkea innokasta asennetta ja kiinnostusta alaa kohtaan. Haemme ensisijaisesti hyvää tyyppiä, jolla on valmiudet oppia ja kehittyä alan ammattilaiseksi.  Hakijan eduksi katsotaan hyvä koulumenestys ja kokemus eri ohjelmistoiden käytöstä (esim. Tekla structures, Autocad, Mathcad yms.). Arvostamme myös suomen kielen osaamista ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Jätä hakemuksesi  heti tai viimeistään 24.10.2021. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja työtehtävästä antaa Eevertti Jurvanen, puh. 0400 607187, eevertti.jurvanen@sitowise.com 

Meillä yli 1900 rakennetun ympäristön huippuosaajaa kehittää erilaisia ratkaisuja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja haasteisiin – oletko sinä pian yksi meistä? 

Sitowise – The Smart City Company  

www.sitowise.com/ura 

Osaamisalue:

Sitowise

Sitowise Oy on suomalainen yritys, joka tarjoaa talonrakennusalan konsultointi-, suunnittelu- ja rakennuttamispalveluja uudis- ja korjauskohteisiin Suomessa ja Baltiassa.