Sitowise on suuri suomalainen rakennetun ympäristön suunnittelu- ja konsultointitoimisto, joka tarjoaa kaikki rakentamisen suunnittelu- asiantuntija- ja digitaaliset palvelut saman katon alta. Meillä lähes 1500 infra- ja talonrakennuksen huippuosaajaa kehittää erilaisia ratkaisuja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja haasteisiin – oletko sinä pian yksi meistä?

Etsimme nyt katu- ja kunnallistekniikan suunnittelijaa Kaupunkitekniikan osastolle Espooseen

Uudessa tehtävässäsi toimit katu- ja kunnallisteknisten rakenteiden suunnittelijana monimuotoisissa kaupunkiprojekteissamme. Olet osa monialaista suunnittelutiimiä ja saat tukea projektiryhmän muilta ammattilaisilta. Tehtäväkenttäsi muotoutuu kokemuksesi ja osaamisesi mukaan.

Sinua odottavat monipuoliset ja laaja-alaiset työtehtävät.  Suunnittelijana pääset toimimaan mielenkiintoisissa projekteissa, joiden laajuus vaihtelee yksittäisistä kaduista aina laajoihin monialahankkeisiin, kuten kokonaisten kaupunginosien suunnitteluun. Laaja asiakaskuntamme antaa mahdollisuuden osaamisesi hyödyntämiseen monipuolisissa työtehtävissä yhdessä tehden ja muilta oppien.

Sinulla on muutaman vuoden kokemus katujen ja kunnallistekniikan suunnittelusta kaupunkiympäristössä sekä halua kehittyä tietomallipohjaisessa suunnittelussa. Koulutukseltasi voit olla infrarakennustekniikan insinööri (AMK) tai DI. 

Tarjoamme sinulle vaihtelevia ja innostavia tehtäviä projekteissa, joiden kokoluokka ulottuu asiakkaan yksittäisestä haasteesta alan mielenkiintoisimpiin suurhankkeisiin. Monipuolisessa projektityössä saat mahdollisuuden kehittää sekä omaa osaamistasi että uusia palveluja ja ratkaisuja, usein läheisessä yhteistyössä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. Sitowisen kattavat koulutus- ja kehittymisohjelmat tukevat kehittymistäsi asiantuntijana. Me toimimme joustavasti ja mahdollistamme joustavan työnteon. Lisäksi tarjoamme sinulle hyvät edut ja kattavan työterveyshuollon.

Työyhteisönä olemme aidosti yhdessä enemmän. Meillä olet osa innostunutta ja hyvinvoivaa työyhteisöä, mutta näemme sinut yksilönä ja voit tulla töihin omana itsenäsi. Me arvostamme toisiamme, välitämme toisistamme ja vaalimme yhdessä tekemisen kulttuuria, lämminhenkisyyttä ja mutkattomuutta. Me myös autamme toisiamme ja meillä saat tukea omaan työhösi; meillä ei ketään jätetä yksin.

Lisätietoja työtehtävästä antavat osastopäällikkö Juha Väätäinen, puh. 020 747 6058 ja apulaisosastopäällikkö Mikko Seppälä, puh. 040 838 8976 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@sitowise.com

Kiinnostuitko tehtävästä?  Hienoa – jätä hakemuksesi palkkatoiveineen heti tai viimeistään 13.9.2019 mennessä!

Osaamisalue:

Sitowise

Sitowise Oy on suomalainen yritys, joka tarjoaa talonrakennusalan konsultointi-, suunnittelu- ja rakennuttamispalveluja uudis- ja korjauskohteisiin Suomessa ja Baltiassa.