Luomme Sitowisellä tulevaisuuden liikkumista ja digitaalista maisemaa yhdessä asiakkaidemme kanssa. Sitowisen Digitaaliset ratkaisut -liiketoiminta-alueen erityisosaamista on älykkään ja toimivan elinympäristön digitalisaatio.

Me näytämme suuntaa toimivan ja turvallisen elinympäristön ja liikkumisen digikehitykselle ja muokkaamme tulevaisuuden visioita. Teemme ratkaisuja, jotka helpottavat ihmisten elämää, uskomme yhdessä tekemisen voimaan ja ajattelemme huomista pidemmälle. Maailmassa, jossa kaikki pitää saada heti, ratkaisumme edustavat kestävää ja jatkuvaa kehitystä toimivan ja turvallisen arjen luomiseksi. 

Olemme paikkatietopohjaisten selain- ja mobiiliratkaisujen johtava toimittaja Suomessa ja kasvamme kovaa vauhtia. Haemme joukkoomme avustavaa koodaavaa arkkitehtia Espooseen, Turkuun, Saloon, Jyväskylään, Tampereelle, Kuopioon, Kouvolaan tai Kotkaan.

Tulevat työtehtäväsi liittyy valtakunnallisesti tärkeiden tiestötietosovellusten kehittämiseen ja ylläpitoon ohjaavassa arkkitehdin roolissa. Tukenasi tiimissä on toinen arkkitehti, joten tehtävä sopii myös vähemmän aikaa arkkitehdin/lead developerin roolissa toimineelle henkilölle.  Odotamme sinulta aktiivista ja asiakaslähtöistä otetta sekä tiimityöskentelytaitoja. Työ vaatii teknisen osaamisen lisäksi kykyä kommunikoida asiakkaan ja mm. käyttöpalvelutoimittajan kanssa.  

ODOTUKSIA JA ASIOITA JOITA ARVOSTAMME

Toivomme, että sinulla on takana  jonkin verran työkokemusta teknisenä arkkitehtina toimimisesta tai lead-developer-roolissa toimimisesta. Arvostamme kokemusta seuraavista teemoista:

 • Kokemusta arkkitehtina/leadina työskentelystä paikkatietopohjaisessa tietojärjestelmäprojektissa.
 • Kokemus arkkitehtina/leadina työskentelystä projektissa, missä käytettiin Oracle Database-tietokantaa.
 • Kokemusta AWS-ympäristöön toteutetusta palvelusta/tietojärjestelmästä.
 • Kokemus jatkuvan integraation menetelmistä (CI/CD) Jenkins- tai vastaavaa työkalua hyödyntäen.
 • Kykyä ja halua ohjata sovelluskehittäjien työtä.

Lisäksi huomioimme erityisesti seuraavia asioita:

 • AWS Associate – sertifikaatti.
 • IT-ympäristöjen ja ketterän sovelluskehityksen tuntemusta.
 • Kokonaisarkkitehtuurityön kokemus (osa-alueet: järjestelmäarkkitehtuuri, teknologia-arkkitehtuuri, tietoarkkitehtuuri, liiketoiminta-arkkitehtuuri).
 • Hyvät tiimityöskentely- ja kommunikointitaidot sekä suomeksi että englanniksi.
 • Palava intohimo ohjelmistokehitykseen sekä uuden oppimiseen.
 • Positiivinen ote – ilon kautta onnistumiseen!

Meillä pääset toteuttamaan moniulotteisia ja haastavia ratkaisuja, joiden parissa et taatusti tylsisty. Supervoimiamme ovat ketteryys, käytettävyys, laatu ja automaatio – sekä Suomen kovin paikkatieto-osaaminen! Meillä on pitkälle kehitetty kulttuuri ohjelmistoprojektien toteuttamiseen – Sitowisen Scrum on nimeltään SWACT.

ARKI SITOWISELLÄ

Tekemisemme erinomaisuus ja osaaminen on ihmisissä. Meillä olet luomassa tulevaisuuden liikkumista ja digitaalista maisemaa yhdessä alan parhaiden tyyppien kanssa, uusien teknologioiden parissa. Sitowiseläisenä et vain suorita työtehtäviä, vaan vaikutat aidosti yhteiskunnan kehitykseen ja sen suuntaan. 

Pidämme huolta omistamme – ihmisten hyvinvointi ja työssä viihtyminen ovat meille tärkeitä asioita. Olemme erityisen ylpeitä Sitowisessä vallitsevasta mutkattomasta tiimihengestä ja lämminhenkisestä ilmapiiristä.

Meillä et myöskään jämähdä paikallesi. Henkilökohtaisesta kehittymisestä pitävät huolen monipuoliset työtehtävät sekä Sitowisen kattavat koulutus- ja kehittymisohjelmat. Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi panostamme muun muassa työterveyspalveluilla, erittäin kattavilla vakuutuksilla, sairaan lapsen hoitopalvelulla, lounas-, työmatka ja puhelinedulla sekä liikunta- ja virkistyseduilla.

Kiinnostuitko meistä? Hienoa! Nyt on sinun vuorosi. Lähetä hakemus palkkatoiveineen tai laadi video itsestäsi – tärkeintä, että osoitat haluavasi meille töihin ja kerrot, miksi juuri sinä olet oikea henkilö porukkaamme. Käsittelemme hakemuksia sitä mukaa kun niitä saapuu, joten toimi nopeasti! Hae paikkaa viimeistään 30.11.2021

Lisätietoja työtehtävästä antaa Jaakko Valkonen puh. +358 50 3503 603 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@sitowise.com.

Sitowise on pohjoismainen rakennetun ympäristön asiantuntija- ja digitalo. Suunnittelemme älykkäitä kaupunkeja ja elämisen tiloja, joissa arki on tahditettu kestävälle pohjalle. Operoimme kolmella liiketoiminta-alueella: kiinteistöt ja rakennukset, infrastruktuuri ja digitaaliset ratkaisut. Joka päivä 2000 eri alojen asiantuntijaamme yhdistävät voimansa, jotta liikenne, infra ja rakennukset tarjoavat parhaat puitteet turvalliselle ja huolettomalle arjelle. Haluamme nostaa älykkyyden ja vastuullisuuden rimaa, ja siksi visiomme on olla vastuullisin kumppani hyvinvoivan ympäristön kehittämisessä. 

Osaamisalue:

Sitowise

Sitowise Oy on suomalainen yritys, joka tarjoaa talonrakennusalan konsultointi-, suunnittelu- ja rakennuttamispalveluja uudis- ja korjauskohteisiin Suomessa ja Baltiassa.