Sitowise

Myyntipäällikkö smart city -ratkaisujen pariin

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 12.08.2022, 14:00
  • Suljettu 12.09.2022, 0:44
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Myyntipäällikkö smart city -ratkaisujen pariin

Älykkäitä kaupunkeja, sujuvaa liikkumista ja elämisen tiloja, joissa arki tahdittuu kestävälle pohjalle ja vastuullisille valinnoille. Sitä me Sitowisellä teemme. Kun insinöörien, sovelluskehittäjien ja muiden huippuammattilaistemme joukko yhdistää voimansa, syntyy tuoreita, jopa ennennäkemättömän rohkeita ratkaisuja asiakkaidemme haasteisiin.

Kaikki tekemisemme nojaa vahvasti digitaalisuuteen ja tuoreimpien teknologioiden ennakkoluulottomaan hyödyntämiseen. Älykkyytemme ei kuitenkaan ole vain ykkösiä ja nollia. Se on kykyä kohdata ja kuunnella, oivaltaa ja uskaltaa. 

Nyt haemme joukkoomme myyjää digitaalisten tuotteiden ja palveluiden pariin. Sitowisen asiantuntijoita on mukavasti ympäri Suomea, joten paikkakunnallasi ei ole niin suurta merkitystä. 

Toteutamme erilaisia asiakaslähtöisiä ja tuotepohjaisia ratkaisuja tiedonhallinnan tueksi ja digitalisaation kehittämiseksi. Asiakkaitamme ovat kunnat, julkishallinnon toimijat sekä yritykset. Tässä tehtävässä fokusalueena ovat kunnat sekä julkishallinto.

Tehtävänäsi on kuntakentän tuoteportfolion myynti. Tuoteportfoliollamme on vahva asema kuntakentässä. Mielestämme on tärkeää, että nautit tavoitteellisesta myynti- ja asiakastyöstä. Uskomme yhdessä tekemisen voimaan ja siksi meille on tärkeätä, että sinulla on aito halu auttaa asiakkaitamme onnistumaan sekä kyky luoda kestäviä asiakassuhteita. 

Tehtäviisi kuuluu myös asiakaskontaktointi, uusasiakashankinta ja olemassa olevien asiakkaidemme asiakkuuden hoitoa. Toimit osana tuotemyynnin tiimiä ja tukenasi on tuotepäälliköt sekä vahva viestinnän ja markkinoinnin tiimimme. Tehtävä muotoutuu henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaan. Voit olla joko kokenut konkari tai urasi alkuvaiheilla, mutta toivomme muutaman vuoden työkokemusta sekä näyttöjä onnistuneesta myynnistä ja asiakastyöstä.

ODOTUKSIA JA ASIOITA, JOITA ARVOSTAMME

  • Ymmärrystä kuntakentästä, erityisesti teknisen sektorin / kaupunkiympäristön osalta
  • Kokemusta digitaalisten ratkaisuiden ja paikkatietoratkaisuiden myynnistä 
  • Olet tavoitehakuinen ja oma-aloitteinen
  • Kykyä oivaltaa asiakkaan tarpeita
  • Hyviä kommunikointitaitoja suomeksi ja mielellään myös englanniksi
  • Positiivista otetta – ilon kautta onnistumiseen!

ARKI SITOWISELLÄ

Työllämme on valtava, konkreettinen vaikutus ihmisten ja luonnon hyvinvointiin. Meille jokainen työntekijä on ainutlaatuinen oman alansa ammattilainen. Olemme ylpeitä osaamisestamme ja toisistamme.

Emme perusta turhasta pönötyksestä. Mutkattomuus ja kaverin auttaminen ovat meille hyvän työpäivän perusta.

Meillä et myöskään jämähdä paikallesi. Henkilökohtaisesta kehittymisestä pitävät huolen monipuoliset työtehtävät sekä Sitowisen kattavat koulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi panostamme muun muassa työterveyspalveluilla, erittäin kattavilla vakuutuksilla, sairaan lapsen hoitopalvelulla, lounas-, työmatka ja puhelinedulla sekä liikunta- ja virkistyseduilla (esim. työsuhdepyörä).

Kiinnostuitko meistä? Hienoa! Nyt on sinun vuorosi. Lähetä hakemus palkkatoiveineen tai laadi video itsestäsi – tärkeintä, että osoitat haluavasi meille töihin ja kerrot, miksi juuri sinä olet oikea henkilö porukkaamme. Käsittelemme hakemuksia sitä mukaa kun niitä saapuu, joten toimi nopeasti! Hae paikkaa viimeistään 11.9.2022.

Lisätietoja työtehtävästä antaa Jukka Erkkilä puh. +358 40 823 6778 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@sitowise.com. Yhteydenotot 30.8 klo 13–16 tai 31.8 klo 14–16.

Sitowise on pohjoismainen rakennetun ympäristön asiantuntija- ja digitalo. Suunnittelemme älykkäitä kaupunkeja ja elämisen tiloja, joissa arki on tahditettu kestävälle pohjalle. Operoimme kolmella liiketoiminta-alueella: kiinteistöt ja rakennukset, infrastruktuuri ja digitaaliset ratkaisut. Joka päivä 2 000 eri alojen asiantuntijaamme yhdistävät voimansa, jotta liikenne, infra ja rakennukset tarjoavat parhaat puitteet turvalliselle ja huolettomalle arjelle. Haluamme nostaa älykkyyden ja vastuullisuuden rimaa, ja siksi visiomme on olla vastuullisin kumppani hyvinvoivan ympäristön kehittämisessä.

Osaamisalue:

Sitowise

Sitowise Oy on suomalainen yritys, joka tarjoaa talonrakennusalan konsultointi-, suunnittelu- ja rakennuttamispalveluja uudis- ja korjauskohteisiin Suomessa ja Baltiassa.