Sitowise

.NET-sovelluskehittäjiä smart city -ratkaisujen pariin

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 27.01.2023, 16:00
  • Suljettu 13.02.2023, 0:45
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

.NET-sovelluskehittäjiä smart city -ratkaisujen pariin

Nyt olisi mahdollisuus päästä osaksi huippuammattilaisten joukkoa ja antaa oma panoksesi yhteiskunnallisesti merkityksellisten projektien toteuttamiseen! 

Sitowisellä me teemme älykkäitä kaupunkeja, sujuvaa liikkumista ja elämisen tiloja, joissa arki tahdittuu kestävälle pohjalle ja vastuullisille valinnoille. Kaikki tekemisemme nojaa vahvasti digitaalisuuteen ja tuoreimpien teknologioiden hyödyntämiseen. 

Haemme joukkoomme .NET-sovelluskehittäjiä. Sitowisen asiantuntijoita on mukavasti ympäri Suomea, joten paikkakunnallasi ei ole niin suurta merkitystä. 

Tulevat työtehtäväsi liittyvät pääosin .Net backend/ Fullstack-kehittämiseen pitkäaikaisessa asiakasprojektissamme. Pääset mukaan toteuttamaan moniulotteisia ja haastavia ratkaisuja, joiden parissa et taatusti tylsisty. Supervoimiamme ovat ketteryys, käytettävyys, laatu ja automaatio – sekä Suomen kovin paikkatieto-osaaminen! Olet osa Scrum-tiimiä ja Sitowisellä on pitkälle kehitetty kulttuuri ohjelmistoprojektien toteuttamiseen – meidän Scrum on nimeltään SWACT.

ODOTUKSIAMME

Toivomme, että sinulla on vahvaa ohjelmointiosaamista .NET ympäristössä ja hallitset modernin .NET kehityksen. Lisäksi taskustasi löytyy myös testiautomaatio-osaamista, Clean Architecture tuntemusta sekä Kanta- ja ORM osaamista ja ymmärrystä (SQL Srver/PoistgreSQL, EF Core).

Ehdotonta plussaa on  ymmärrys paikkatiedosta, Azure ja Azure DevOPs ympäristöstä sekä React-osaaminen.

ARKI SITOWISELLÄ

Työllämme on valtava, konkreettinen vaikutus ihmisten ja luonnon hyvinvointiin. Meille jokainen työntekijä on ainutlaatuinen oman alansa ammattilainen. Olemme ylpeitä osaamisestamme ja toisistamme. Emme perusta turhasta pönötyksestä. Mutkattomuus ja kaverin auttaminen ovat meille hyvän työpäivän perusta. 

Sitowiseläiset saavat vapautta ja vastuuta sekä joustavat työajat ja tavat. Meillä on myös aktiivista kiltatoimintaa, jossa pääset vaihtamaan ajatuksia ja oppeja kollegoiden kanssa monien eri aiheiden ympärillä. Monipuoliset työsuhde-etumme tukevat työntekijöidemme hyvinvointia ja meillä pääset kehittämään ja kehittymään.

Kiinnostuitko meistä? Hienoa! Nyt on sinun vuorosi. Lähetä hakemus palkkatoiveineen tai laadi video itsestäsi – tärkeintä, että osoitat haluavasi meille töihin ja kerrot, miksi juuri sinä olet oikea henkilö porukkaamme.  Käsittelemme hakemuksia sitä mukaa kun niitä saapuu, joten toimi nopeasti! Hae paikkaa viimeistään 12.2.2023.

Lisätietoja tehtävästä saat Anulta, puh. +358 40 5652 988 tai anu.elo at sitowise.com. 

Sitowise on pohjoismainen rakennetun ympäristön asiantuntija- ja digitalo. Suunnittelemme älykkäitä kaupunkeja ja elämisen tiloja, joissa arki on tahditettu kestävälle pohjalle. Operoimme kolmella liiketoiminta-alueella: kiinteistöt ja rakennukset, infrastruktuuri ja digitaaliset ratkaisut. Joka päivä 2 000 eri alojen asiantuntijaamme yhdistävät voimansa, jotta liikenne, infra ja rakennukset tarjoavat parhaat puitteet turvalliselle ja huolettomalle arjelle. Haluamme nostaa älykkyyden ja vastuullisuuden rimaa, ja siksi visiomme on olla vastuullisin kumppani hyvinvoivan ympäristön kehittämisessä. 

Osaamisalue:

Sitowise

Sitowise Oy on suomalainen yritys, joka tarjoaa talonrakennusalan konsultointi-, suunnittelu- ja rakennuttamispalveluja uudis- ja korjauskohteisiin Suomessa ja Baltiassa.