Sitowise

Osastopäällikkö Ratasuunnitteluosastolle, Espoo tai Tampere

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 29.06.2022, 9:00
  • Suljettu 22.08.2022, 0:45
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Osastopäällikkö Ratasuunnitteluosastolle, Espoo tai Tampere

Älykkäitä kaupunkeja, sujuvaa liikkumista ja tiloja elämälle, joissa arki tahdittuu kestävälle pohjalle ja vastuullisille valinnoille. Sitä me Sitowisellä teemme. Olisitko yksi meistä? 

 Juuri nyt etsimme osastopäällikköä Ratasuunnitteluosastolle Espooseen tai Tampereelle

Emme luoneet sinulle täydellistä työpaikkaa valmiiksi, jotta voit luoda sen itse – sinähän olet itse oman työsi ja hyvinvointisi paras asiantuntija.  

Meillä jokainen sitowiseläinen voi itse vaikuttaa omiin työpäiviinsä. Me olemme kaikki ainutlaatuisia, siksi on tärkeää, että muovaamme itse oman työmme – ja fiiliksen millä sitä teemme. 

Oman oloisen työpaikkasi teet vaikkapa näillä: 

  • monipuolista osaamista vaativat ja uutta opettavat projektit 
  • nykyisen osaamisen vahvistaminen ja urakehitys koulutusten myötä 
  • työskentelymahdollisuus etänä ja moderneissa toimitiloissamme .

Osastopäällikkönä vastaat Sitowisen Kaupunki ja Väylät -toimialan Ratasuunnittelu -osaston toiminnasta, jossa työskentelee tällä hetkellä 13 asiantuntijaa. Rataosaston osaaminen keskittyy ratasuunnittelun, raitiotiesuunnittelun ja riskienhallinnan asiantuntijuuteen. 

Vastaat osaston tuloksesta, osaamisen kehittämisestä ja resurssoinnista sekä raideliikenteen asiakkuuksista ja tarjoustoiminnasta.  Esihenkilönä valmennat ja kannustat osastoasi yhdessä saavuttamaan asetetut tavoitteet. Luot ympärillesi positiivista yhdessä tekemisen ilmapiiriä, kuten meillä sitowiseläisillä on tapana tehdä. 

Infraliiketoiminta-alueella työskentelee yli 600 asiantuntijaa ja infran ammattilaista. Useimmat hankkeistamme ovat monialaisia, joten pääset työskentelemään laaja-alaisesti infran moniosaajien kanssa. Projektitoiminnan ohessa tulet tekemään tiivistä yhteistyötä mm. johtamisen, osaamisen kehittämisen ja resurssien hallinnan osalta kollegoidesi kanssa.  Osastopäällikkönä et siis ole ratkaisuiden kanssa yksin, vaan olet osa tiivistä yhteisöä!

Me Sitowisellä lupaamme, että työlläsi on merkitystä – sekä työyhteisömme että yhteiskunnan näkökulmasta. 

Millainen tausta sopii tehtävään? 

  • kokemus ratasuunnittelu- ja projektinjohtotehtävistä
  • insinööri (AMK/YAMK), diplomi-insinööri tai sinulla on muu tehtävään soveltuva koulutus
  • kokemus esihenkilötehtävistä on etu, mutta ei välttämätöntä. Tarjoamme sinulle laajan sitowiseläisen esihenkilötyön tuen ja valmennuksen.  

Jos sinulla on palo parempaan huomiseen ja haluat vaikuttaa siihen itse, olet selvästi Sitowise-tyyppiä. Jos vastuulliset suunnitteluratkaisut ja kauas kantavat näkemykset innostavat, olet se mitä etsimme.    

Vastuullisuus ja tasa-arvoisuus ovat Sitowisessä toimintaamme ohjaavia asioita. Tämä näkyy tavassamme kohdella työntekijöitämme, tarjoustoiminnassamme ja ympäristöasioiden huomioimisessa sekä monessa muussa asiassa. Voit tutustua vastuullisuustavoitteisiimme sivuillamme: https://www.sitowise.com/fi/vastuullisuus-sitowisessa/vastuullisuustavoitteet 

Epäröitkö vielä? Lue lisää tiimimme tekemisestä ja kuulumisista, ehkä se auttaa päätöksessäsi. 

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen  heti tai viimeistään 21.8.2022. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja työtehtävästä antaa Elina Väistö, puh. 040 718 1825, elina.vaisto@sitowise.com

Meillä yli 2000 rakennetun ympäristön huippuosaajaa kehittää erilaisia ratkaisuja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja haasteisiin – oletko sinä pian yksi meistä? 

Sitowise – The Smart City Company  

www.sitowise.com/ura 

Osaamisalue:

Sitowise

Sitowise Oy on suomalainen yritys, joka tarjoaa talonrakennusalan konsultointi-, suunnittelu- ja rakennuttamispalveluja uudis- ja korjauskohteisiin Suomessa ja Baltiassa.