Sitowise

Rakennesuunnittelija korjausrakentamisen toimialalle, koko Suomi

  • Sijainti Varsinais-Suomi, Pääkaupunkiseutu, Uusimaa, Satakunta, Päijät-Häme, Pohjois-Savo, Pohjois-Pohjanmaa, Pohjois-Karjala, Pohjanmaa, Pirkanmaa, Lappi, Kymenlaakso, Keski-Suomi, Keski-Pohjanmaa, Kanta-Häme, Kainuu, Etelä-Savo, Etelä-Pohjanmaa, Etelä-Karjala, Ahvenanmaa
  • Julkaistu 14.02.2022, 8:00
  • Suljettu 14.10.2022, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Rakennesuunnittelija korjausrakentamisen toimialalle, koko Suomi

Älykkäitä kaupunkeja, sujuvaa liikkumista ja tiloja elämälle, joissa arki tahdittuu kestävälle pohjalle ja vastuullisille valinnoille. Sitä me Sitowisellä teemme. Olisitko yksi meistä? 

Etsimme jatkuvasti kokeneita korjausrakentamiseen erikoistuneita rakennesuunnittelijoita eri puolelle Suomea projektipäällikkö- tai asiantuntijarooleihin.

Meillä jokainen sitowiseläinen voi itse vaikuttaa omiin työpäiviinsä. Me olemme kaikki ainutlaatuisia, siksi on tärkeää, että muovaamme itse oman työmme – ja fiiliksen millä sitä teemme. 

Työpäiväsi koostuisivat mielenkiintoisista ja osaamistaustasi mukaisista tehtävistä korjausrakennesuunnittelun monipuolisissa ja haastavissa projekteissa. Tehtävässäsi et tule kuitenkaan olemaan yksin, vaan tukenasi on ammattitaitoinen rakennesuunnittelijatiimi sekä koko Sitowisen monipuolinen ja laaja työyhteisö.

Etätyömahdollisuutemme Sitowisessä ovat ensiluokkaiset, eikä tämän tehtävän täyttämiseen ole maantieteellisiä rajoitteita. Toimipisteitämme on ympäri Suomea, joten viihtyisä istumapaikka Sinulle löydetään varmasti! Projektisi ja hankkeesi voivat näin ollen olla missä tahansa päin Suomea.  

Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan ja tulospalkkiojärjestelmän, joustavat työajat ja hybridityöratkaisun, kattavat vakuutukset sekä muita etuja. 

Miksi Sitowiselle? 

Me Sitowisellä lupaamme, että työlläsi on merkitystä – sekä työyhteisömme että yhteiskunnan näkökulmasta. Meille jokainen työntekijä on ainutlaatuinen oman alansa ammattilainen. Olemme ylpeitä osaamisestamme ja toisistamme,  ja se näkyy ylpeytenä koko Sitowisestä. Täällä saat olla ihan oma itsesi, niin me muutkin olemme.

Sinulle meillä on: 

  • monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä, joiden kokoluokka ulottuu asiakkaan yksittäisistä ratkaisuista alan suurhankkeisiin 
  • mahdollisuus osallistua kehitysprojekteihin  
  • kilpailukykyinen palkkataso
  • joustavat työajat, etätyömahdollisuus ja modernit toimitilat 
  • kattavat vakuutukset, työsuhdematkalippu, sairaan lapsen hoitopalvelu ja aktiivista TYKY-toimintaa

Me Sitowisellä lupaamme, että työlläsi on merkitystä – sekä työyhteisömme että yhteiskunnan näkökulmasta. 

Millainen tausta sopii tehtävään?

  • Rakennustekniikan koulutus (insinööri (AMK tai YAMK), DI) ja työkokemusta vähintään 3-5 vuoteen
  • Maa- ja rakennuslain mukainen suunnittelupätevyys  luokassa Vaativa (esim. rakennusfysiikka, kantavat rakenteet tai kosteusvauriokorjauksen suunnittelija) 
  • rakennemitoitus ja CAD-suunnitteluohjelmien hyvä hallinta luetaan eduksesi  
  • hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.  

Jos sinulla on palo parempaan huomiseen ja haluat vaikuttaa siihen itse, olet selvästi Sitowise-tyyppiä. Jos vastuulliset suunnitteluratkaisut ja kauas kantavat näkemykset innostavat, olet se mitä etsimme.    

Epäröitkö vielä? Lue lisää tiimimme tekemisestä ja kuulumisista, ehkä se auttaa päätöksessäsi. 

Lisätietoja työtehtävästä antaa Joni Avikainen, puh. 040 833 0270, joni.avikainen@sitowise.com   

Meillä lähes 2000 rakennetun ympäristön huippuosaajaa kehittää erilaisia ratkaisuja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja haasteisiin – oletko sinä pian yksi meistä? 

Sitowise – The Smart City Company  

www.sitowise.com/ura 

Osaamisalue:

Sitowise

Sitowise Oy on suomalainen yritys, joka tarjoaa talonrakennusalan konsultointi-, suunnittelu- ja rakennuttamispalveluja uudis- ja korjauskohteisiin Suomessa ja Baltiassa.