Sitowise on suuri suomalainen rakennetun ympäristön suunnittelu- ja konsultointitoimisto, joka tarjoaa kaikki rakentamisen suunnittelu-, asiantuntija- ja digitaaliset palvelut saman katon alta. Meillä  yli 1700 infra- ja talonrakennuksen huippuosaajaa kehittää erilaisia ratkaisuja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja haasteisiin – oletko sinä pian yksi meistä?

Etsimme nyt projektipäällikköä ja ryhmän esimiestä infran rakenteiden suunnitteluun Espooseen. 

Infran rakenteita, joiden parissa tulet työskentelemään ovat rantarakenteet, laiturit, tukimuurit, paalulaatat, valukaivot, meluesteet sekä erilaiset katosrakenteet, portaikot jne. Tehtäväkenttä määräytyy myös oman osaamisesi, mielenkiintosi ja kokemuksesi perusteella. 

Projektipäällikön tehtävässä vastaat itsenäisesti em. rakenteiden suunnittelutoimeksiantojen johtamisesta sekä pääsuunnittelijana toimimisesta. Toimenkuvaasi kuuluu myös nuorempien suunnittelijoiden ohjaus ja opetus, suunnitelmien tarkastus sekä toiminnan kehittäminen.

Ryhmän esimiehen tehtävässä toimit ryhmäsi hallinnollisena esimiehenä ja seuraat ryhmän työkantaa ja ohjaat resursointia. Toimenkuvaan kuuluu ryhmän kehittäminen, rekrytoinnit, tarjoustoiminta ja yhteistyö muiden Sillat ja Rakenteet – osaston ryhmien kanssa yhteisprojekteissa. Esimiehenä toivomme jossain määrin sinulta mahdollisuutta myös hoitaa projektipäällikön sekä pääsuunnittelijan tehtäviä.

Toimit Sillat ja rakenteet -osastolla, jossa työskentelee yli 50 asiantuntijaa. Panostamme tällä hetkellä vahvasti toimintamme kehittämiseen, jotta pystymme vastaamaan paremmin asiakkaidemme tarpeisiin monimuotoisissa infrahankkeissa, joten nyt on juuri oikea aika liittyä mukaan toimintaan.  

Uudessa tehtävässäsi sinua odottavat monipuoliset hankkeet ja projektit. Infran rakenteiden suunnittelussa suunnittelet erilaisia rakenteita, erilaisissa olosuhteissa ja ympäristössä. Koko yksikkömme tukee vahvasti sinua työssäsi ja saat opastuksen ja perehdytyksen tehtäviin. Tärkeä osa suunnittelua on tietomallipohjainen suunnittelu, johon haluamme panostaa ja johon sinäkin pääset mukaan.

Työssäsi tulet toimimaan tiiviissä yhteistyössä Sitowisen Rata ja rakenne -toimialan, Kaupunki ja liikenne -toimialan sekä Rakennesuunnittelu ja Korjausrakentaminen -toimialojen asiantuntijoiden kanssa.

Koulutukseltasi olet rakennetekniikan insinööri tai diplomi-insinööri ja sinulla on vähintään 5 vuoden kokemus rakennesuunnittelusta. Rakenteiden suunnittelu sekä mitoitus on sinulle tuttua ja osaat käyttää laskentaohjelmia sekä piirustus- ja tietomallinnusohjelmia.

Tehtäväkenttäsi muotoutuu tulevaisuudessa omien halujesi ja kykyjesi mukaisesti. Haluamme kehittää ja kouluttaa tekijöitämme heidän työssään joko asiantuntijana tai projektien johtajana. Käymme kunkin työntekijän kanssa läpi toimenkuvan ja tehtävät säännöllisesti. Seuraamme kehittymistä ja tavoitteita ja pyrimme niiden pohjalta määrittämään henkilökohtaiset urapolut. 

Työyhteisönä olemme aidosti yhdessä enemmän. Meillä olet osa innostunutta ja hyvinvoivaa työyhteisöä, mutta näemme sinut yksilönä ja voit tulla töihin omana itsenäsi. Me arvostamme toisiamme, välitämme toisistamme ja vaalimme yhdessä tekemisen kulttuuria, lämminhenkisyyttä ja mutkattomuutta. Me myös autamme toisiamme ja meillä saat tukea omaan työhösi; meillä ei ketään jätetä yksin.

Lisätietoja työtehtävästä antaa osastopäällikkö Ari Savolainen, p. 040 163 7772. Varmimmin tavoitat hänet sähköpostitse etunimi.sukunimi@sitowise.com.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa – jätä hakemuksesi palkkatoiveineen heti tai viimeistään 10.6.2020 mennessä!

Osaamisalue:

Sitowise

Sitowise Oy on suomalainen yritys, joka tarjoaa talonrakennusalan konsultointi-, suunnittelu- ja rakennuttamispalveluja uudis- ja korjauskohteisiin Suomessa ja Baltiassa.