Sitowise on suuri suomalainen rakennetun ympäristön suunnittelu- ja konsultointitoimisto, joka tarjoaa kaikki rakentamisen suunnittelu- , asiantuntija- ja digitaaliset palvelut saman katon alta. Meillä jo yli 1700 infra- ja talonrakennuksen huippuosaajaa kehittää erilaisia ratkaisuja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja haasteisiin – oletko sinä pian yksi meistä?

 

Etsimme nyt suunnittelijoita telemastojen, -pylväiden sekä -laitetilapaikkojen hankintaan ja suunnitteluun eri puolille Suomea

 

Sinulla on aiempaa kokemusta rakennusalan suunnittelusta, maankäytöstä ja viranomaisyhteistyöstä. Aiempi kokemus telealasta ei ole välttämätöntä – koulutamme sinut tehtävääsi. Haemme ensisijaisesti työtä pelkäämätöntä rakennusalan suunnittelijaa, joka on valmis hyppäämään uusiin haasteisiin!

Uudessa tehtävässäsi toimit osana ammattitaitoista suunnittelutiimiämme. Tehtäviisi kuuluvat maastokohteiden soveltuvuuden tarkastelu, rakennus- ja viranomaislupien haut, kohdealueiden suunnittelu sekä maanvuokrasopimusneuvottelut. Toimit alueellasi itsenäisesti kohteiden vastuullisena suunnittelijana ja kohdehankkijana. Olet tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden, Tele toimialan henkilöstön, viranomaisten ja maanomistajien kanssa. 

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työhön, rakennuslupakäytäntöjen ja maankäytön tuntemista sekä soveltuvaa teknistä koulutusta (insinööri, teknikko tms). Tehtävä edellyttää satunnaista matkustusvalmiutta kotimaassa omalla autolla. Suurin osa työstä tehdään kuitenkin työpöydän ääressä ja etätyökin on meille tuttua. Eduksi katsotaan myös kielitaito (englanti ja ruotsi), kokemus vastaavanlaisesta projektitoiminnasta ja suunnittelujärjestelmien (esim. AutoCAD) hallitseminen.

Sinua odottavat mielenkiintoiset ja vastuulliset työtehtävät osaavassa 40 henkilön tiimissämme. Televerkkojen parantaminen, laajentaminen  ja uusien tekniikoiden (kuten 5G) käyttöönottaminen tuovat työtehtäviin monipuolisuutta ja jatkuvuutta.  Lisäksi Sitowisen kattavat koulutusohjelmat ovat käytössäsi. Tarjoamme joustavat työajat ja mahdollisuuden etätyöhön sekä lisäksi Sitowisen hyvät henkilöstöedut, kuten mm. kattavan työterveyshuollon ja laajat henkilökohtaiset vakuutukset.

Työyhteisönä olemme aidosti yhdessä enemmän. Meillä olet osa innostunutta ja hyvinvoivaa työyhteisöä, mutta näemme sinut myös yksilönä ja voit tulla töihin omana itsenäsi. Me arvostamme toisiamme, välitämme toisistamme ja vaalimme yhdessä tekemisen kulttuuria, lämminhenkisyyttä ja mutkattomuutta. Meillä ei ketään jätetä yksin!

Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa – jätä rohkeasti hakemuksesi palkkatoiveineen heti tai viimeistään 31.07.2020 mennessä!

Lisätietoja työtehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Mika Saarhelo, puh. 040-7201546 (ark. klo 8-16), mika.saarhelo@sitowise.com

 

 

Osaamisalue:

Sitowise

Sitowise Oy on suomalainen yritys, joka tarjoaa talonrakennusalan konsultointi-, suunnittelu- ja rakennuttamispalveluja uudis- ja korjauskohteisiin Suomessa ja Baltiassa.