Sitowise

Ryhmäpäällikkö siltojen ja taitorakenteiden suunnitteluun, Espoo tai Tampere

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 10.06.2022, 9:00
  • Suljettu 01.09.2022, 0:49
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Ryhmäpäällikkö siltojen ja taitorakenteiden suunnitteluun, Espoo tai Tampere

Älykkäitä kaupunkeja, sujuvaa liikkumista ja tiloja elämälle, joissa arki tahdittuu kestävälle pohjalle ja vastuullisille valinnoille. Sitä me Sitowisellä teemme. 

Juuri nyt etsimme Ryhmäpäällikköä siltojen ja taitorakenteiden suunnitteluun.

Sitowisen Sillat ja Taitorakenteet – palvelualue koostuu neljästä osastosta, jotka tarjoavat asiakkaillemme laaja-alaisesti suunnittelu- ja konsultointipalveluita. Osastot on jaettu ryhmiin, joiden johtamisesta vastaa ryhmäpäällikkö. 

Ryhmäpäällikkönä tulet vastaamaan itsenäisesti, yhden Sillat ja Taitorakenteet – palvelualueen ryhmän johtamisesta ja kehittämisestä. Johdat n. 10 asiantuntijan ryhmää, jonka toimeksiannot vaihtelevat taitorakenteiden (mm. tukimuurit, meluesteet, paalulaatat) suunnittelusta aina maanalaisten rakenteiden sekä siltojen suunnitteluun.

Toimenkuvasi pääpaino on johtaa ja kehittää ryhmääsi ja sen osaamista osana palvelualuetta.
 Tehtäviäsi ovat muun muassa:

  • Henkilöresurssien hallinta ja yhteensovitus osastosi sisällä ja projektien välillä
  • Osaston sisäisten prosessien hallinta ja parantaminen 
  • Ryhmän osaamisen, toimintamallien ja -tapojen kehittäminen
  • Osastosi sekä Sillat ja taitorakenteet – palvelualueen johtamiseen ja kehittämiseen osallistuminen

Osaamisestasi ja kokemuksestasi riippuen toimenkuvaasi kuuluu, myös suunnittelun ohjaus, suunnitelmien tarkastus, asiantuntijana toimiminen ja projektien johto.

Edellytämme, että olet motivoitunut ja haluat ja pystyt ottamaan vastuun ryhmätasolla asiantuntijoiden henkilöstöjohtamisesta, ohjaamisesta, organisoinnista ja toiminnan kehittämisestä yrityksemme periaatteiden mukaisesti.

Toivomme, että voit tehdä työtäsi Espoon tai Tampereen toimipisteeltä yhtiömme joustavat etätyökäytännöt huomioiden.

Koulutukseltasi olet rakennetekniikan insinööri tai diplomi-insinööri ja sinulla on jo hyvin kokemusta siltojen ja taitorakenteiden tai muiden rakenteiden suunnittelusta/suunnittelun johtamisesta. Kokemus projektien vetovastuusta, kokemus organisaation johtamisesta ja FISE Oy:n suunnittelijapätevyydet katsotaan eduksi.

Meille on tärkeää palvella asiakkaitamme entistä paremmin, siksi haluamme juuri sinut mukaan joukkoomme! Työssäsi sinua tukee koko Sitowisen monipuolinen ja laaja työyhteisö ja sen lähes 90 asiantuntijasta koostuva Sillat ja taitorakenteet -palvelualue. Meiltä löytyy asiantuntemusta hyvin laaja-alaisesti erilaisiin projektihaasteisiin, aina uudissuunnittelusta taitorakenteiden kuntotutkimuksiin. Uudessa tehtävässäsi sinua odottavat monipuoliset siltoihin ja muihin taitorakenteisiin liittyvät hankkeet ja projektit. 

Haluamme auttaa sinut mahdollisimman hyvin alkuun, joten saat tehtävään hyvän ja kattavan perehdytyksen. Tavoitteenamme on jatkuvasti kehittää henkilöstöämme heidän rooleissaan niin esihenkilöinä, asiantuntijoina kuin projektien johtajina.

Jos sinulla on palo parempaan huomiseen ja haluat vaikuttaa siihen itse, olet selvästi Sitowise-tyyppiä. Jos vastuulliset suunnitteluratkaisut ja kauas kantavat näkemykset innostavat, olet juuri se, ketä etsimme.    

Epäröitkö vielä? Lue lisää tiimiemme tekemisestä ja kuulumisista, ehkä se auttaa päätöksessäsi. 

Jätä hakemuksesi heti tai viimeistään 30.8.2022. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja työtehtävästä antaa toimialajohtaja Ari Savolainen, p. 040 163 7772 tai osastopäällikkö Eevertti Jurvanen p. 040 060 7187
 Varmimmin tavoitat heidät sähköpostitse etunimi.sukunimi@sitowise.com.

Meillä lähes 2000 rakennetun ympäristön huippuosaajaa kehittää erilaisia ratkaisuja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja haasteisiin – oletko sinä pian yksi meistä? 

Sitowise – The Smart City Company  

www.sitowise.com/ura

Osaamisalue:

Sitowise

Sitowise Oy on suomalainen yritys, joka tarjoaa talonrakennusalan konsultointi-, suunnittelu- ja rakennuttamispalveluja uudis- ja korjauskohteisiin Suomessa ja Baltiassa.