Sitowise on suuri suomalainen rakennetun ympäristön suunnittelu- ja konsultointitoimisto, joka tarjoaa kaikki rakentamisen suunnittelu-, asiantuntija- ja digitaaliset palvelut saman katon alta. Meillä jo yli 1500 infra- ja talonrakennuksen huippuosaajaa kehittää erilaisia ratkaisuja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja haasteisiin – oletko sinä pian yksi meistä?

 

Etsimme nyt sähkösuunnittelijaa talotekniikan toimialalle Lahteen

 

Uudessa tehtävässäsi toimit osana monialaista Lahden yksikköämme ja sähkösuunnittelutiimiämme. 

Tehtäväkenttäsi muotoutuu osaamisalueidesi ja vahvuuksiesi mukaan. Lisäksi syvennämme ja laajennamme osaamistasi koulutuksin ja kurssein työn ohessa. 

Sinulla on teknikon, insinöörin tai diplomi-insinöörin sähkövoimatekninen koulutus sekä kokemusta sähkösuunnittelutehtävistä. Tehtävä edellyttää lisäksi MagiCad -osaamista sekä kokemusta Dialux -valaistuslaskentaohjelmasta. Työssäsi olet yhteistyökykyinen ja innovatiivinen sekä omaat hyvän ongelmanratkaisukyvyn.  

Tarjoamme sinulle vaihtelevia ja innostavia tehtäviä projekteissa, joiden kokoluokka ulottuu asiakkaan yksittäisestä haasteesta alan mielenkiintoisimpiin suurhankkeisiin. Monipuolisessa projektityössä saat mahdollisuuden kehittää sekä omaa osaamistasi että uusia palveluja ja ratkaisuja, usein läheisessä yhteistyössä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. Sitowisen kattavat koulutus- ja kehittymisohjelmat tukevat kehittymistäsi asiantuntijana. Me toimimme joustavasti ja mahdollistamme joustavan työnteon. Lisäksi tarjoamme sinulle hyvät edut ja kattavan työterveyshuollon. 

Työyhteisönä olemme aidosti yhdessä enemmän. Meillä olet osa innostunutta ja hyvinvoivaa työyhteisöä, mutta näemme sinut yksilönä ja voit tulla töihin omana itsenäsi. Me arvostamme toisiamme, välitämme toisistamme ja vaalimme yhdessä tekemisen kulttuuria, lämminhenkisyyttä ja mutkattomuutta. Me myös autamme toisiamme ja meillä saat tukea omaan työhösi; meillä ei ketään jätetä yksin. 

Lisätietoja työtehtävästä antaa suunnittelupäällikkö Jarkko Hyökkäri, jarkko.hyokkari@sitowise.com tai puh. 044 427 9453

Kiinnostuitko tehtävästä? 

Hienoa – jätä hakemuksesi palkkatoiveineen heti tai viimeistään 1.9.2018 mennessä!

Osaamisalue:

Sitowise

Sitowise Oy on suomalainen yritys, joka tarjoaa talonrakennusalan konsultointi-, suunnittelu- ja rakennuttamispalveluja uudis- ja korjauskohteisiin Suomessa ja Baltiassa.