Sitowise

Siltasuunnittelija, useita paikkakuntia

  • Sijainti Lappeenranta
  • Julkaistu 10.06.2022, 9:00
  • Suljettu 01.09.2022, 0:49
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Siltasuunnittelija, useita paikkakuntia

Älykkäitä kaupunkeja, sujuvaa liikkumista ja tiloja elämälle, joissa arki tahdittuu kestävälle pohjalle ja vastuullisille valinnoille. Sitä me Sitowisellä teemme. Olisitko yksi meistä?

Juuri nyt etsimme siltojen suunnittelijaa tai korjaussuunnittelijaa.

Toimenkuvaasi kuuluu osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan jotain tai kaikkea näistä:

  • siltojen uudis- tai korjaussuunnitelmien laatimista
  • siltojen vahventamis- ja levennyssuunnittelua
  • kantavuuslaskentaa
  • suunnittelun ohjaamista
  • siltasuunnitteluprojektien vetämistä.

Toivomme, että voit tehdä työtäsi Espoossa, Lappeenrannassa, Kuopiossa, Kouvolassa tai Oulussa. Halutessasi voit hyödyntää etätyömahdollisuuksia. 

Koulutukseltasi olet rakennetekniikan insinööri tai diplomi-insinööri ja sinulla on kokemusta siltojen suunnittelusta. Väyläviraston siltojen suunnitteluohjeet sekä korjaussuunnitteluohjeet ja korjaussuunnittelu on sinulle tuttua ja osaat käyttää tarvittavia ohjelmia suunnitelmien laatimiseksi. 

Meille on tärkeää palvella asiakkaitamme entistä paremmin, siksi haluamme juuri sinut mukaan joukkoomme! Työssäsi sinua tukee koko Sitowisen monipuolinen ja laaja työyhteisö ja sen lähes 90 asiantuntijasta koostuva Sillat ja taitorakenteet -palvelualue. Meiltä löytyy asiantuntemusta hyvin laaja-alaisesti erilaisiin projektihaasteisiin, aina uudissuunnittelusta taitorakenteiden kuntotutkimuksiin. Uudessa tehtävässäsi sinua odottavat monipuoliset hankkeet ja projektit. Koko yksikkömme tukee vahvasti sinua työssäsi ja saat opastuksen ja perehdytyksen tehtäviin.  

Haluamme auttaa sinut mahdollisimman hyvin alkuun, joten saat tehtävään hyvän ja kattavan perehdytyksen. Tavoitteenamme on jatkuvasti kehittää henkilöstöämme heidän rooleissaan niin esihenkilöinä, asiantuntijoina kuin projektien johtajina.

Jos sinulla on palo parempaan huomiseen ja haluat vaikuttaa siihen itse, olet selvästi Sitowise-tyyppiä. Jos vastuulliset suunnitteluratkaisut ja kauas kantavat näkemykset innostavat, olet se mitä etsimme.    

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen heti tai viimeistään 31.8.2022. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja työtehtävästä antaa osastopäällikkö Jani Valokoski, puh. 044 427 9106 tai sähköposti etunimi.sukunimi@sitowise.com.

Meillä lähes 2000 rakennetun ympäristön huippuosaajaa kehittää erilaisia ratkaisuja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja haasteisiin – oletko sinä pian yksi meistä? 

Sitowise – The Smart City Company  

www.sitowise.com/ura

Osaamisalue:

Sitowise

Sitowise Oy on suomalainen yritys, joka tarjoaa talonrakennusalan konsultointi-, suunnittelu- ja rakennuttamispalveluja uudis- ja korjauskohteisiin Suomessa ja Baltiassa.