Sitowise on suuri suomalainen rakennetun ympäristön suunnittelu- ja konsultointitoimisto, joka tarjoaa kaikki rakentamisen suunnittelu-, asiantuntija- ja digitaaliset palvelut saman katon alta. Meillä jo yli 1500 infra- ja talonrakennuksen huippuosaajaa kehittää erilaisia ratkaisuja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja haasteisiin – oletko sinä pian yksi meistä?

Etsimme nyt Espoon toimistollemme sisäilmahankkeisiin suuntautuvia uusia talentteja sekä kokeneita osaajia

Uudessa tehtävässäsi toimit Sitowisen rakennuttamisen organisaatiossa, jossa työskentelee yli 80 talon rakennuttamisen ja infrarakennuttamisen rautaista ammattilaista. Olemme yksi Suomen suurimmista rakennuttamisen konsultointitoimistoista.

Tehtäväkenttäsi muodostuu monipuolisista sisäilmankkeiden tutkimus-, rakennuttamis-, valvonta- ja laadunvarmistustehtävistä. Pääset vaikuttamaan omaan tehtävänkuvaasi omien vahvuuksiesi ja kehittymistoiveidesi mukaisesti. Asiakasprojektimme vaihtelevat pienemmistä asuntojen sisäilmakorjauksista aina suurempiin julkisten rakennusten sisäilmakorjauksiin.

Toimistomme sijaitsee Leppävaaran Säterinportissa hyvien julkisten kulkuyhteyksien lähellä. Omalla autolla liikkuessa pysäköinti onnistuu toimiston alapuolella olevaan pysäköintihalliin. Toimistotilojemme viihtyisyyteen on panostettu niin yrityksen kuin kiinteistön omistajankin toimesta. Työntekijöidemme käytössä on mm. kiinteistön vastavalmistunut kuntosali ja mukavuusalue.

Koulutukseltasi olet rakennusmestari, insinööri tai DI. Voit olla vastavalmistunut tai pidemmän kokemuksen omaava asiantuntija. Toivomme ensisijaisesti kokemusta asiantuntijatehtävistä työmaalla tai konsultoinnissa. Aiempaa kokemusta sisäilmahankkeista ei tarvita, mutta se katsotaan eduksi. 

Toivomme sinulta lisäksi:

  • Office 365 -sovellusten hallintaa
  • hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • ongelman ratkaisukykyä ja oma-aloitteellisuutta
  • projektityöskentelytaitoja ja asiakaslähtöistä työtapaa
  • B-ajokorttia. 

Arvostamme halua olla osa työyhteisöä, jonka jokapäiväsellä työllä on suuri merkitys terveellisen ja turvallisen sisäympäristön luomisessa asiakkaillemme.

Tarjoamme sinulle vaihtelevia ja innostavia tehtäviä projekteissa, joiden kokoluokka ulottuu asiakkaan yksittäisestä haasteesta alan mielenkiintoisimpiin suurhankkeisiin. Monipuolisessa projektityössä saat mahdollisuuden kehittää sekä omaa osaamistasi että uusia palveluja ja ratkaisuja, usein läheisessä yhteistyössä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. Sitowisen kattavat koulutus- ja kehittymisohjelmat tukevat kehittymistäsi asiantuntijana. Me toimimme joustavasti ja mahdollistamme joustavan työnteon. Lisäksi tarjoamme sinulle hyvät edut ja kattavan työterveyshuollon.

Työyhteisönä olemme aidosti yhdessä enemmän. Meillä olet osa innostunutta ja hyvinvoivaa työyhteisöä, mutta näemme sinut yksilönä ja voit tulla töihin omana itsenäsi. Me arvostamme toisiamme, välitämme toisistamme ja vaalimme yhdessä tekemisen kulttuuria, lämminhenkisyyttä ja mutkattomuutta. Me myös autamme toisiamme ja meillä saat tukea omaan työhösi; meillä ei ketään jätetä yksin.

Lisätietoja työtehtävästä antaa Ville-Petteri Saarinen (lomalla 13.7-12.8.) 044 427 9286, ville-petteri.saarinen@sitowise.com. 

Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa – jätä hakemuksesi palkkatoiveineen heti! Meille voi hakea aina 30.9.2019 saakka, mutta katsomme hakemukset läpi viikoittain ja haastattelemme sopivia henkilöitä  hakemusten perusteella hakuaikana.  

Osaamisalue:

Sitowise

Sitowise Oy on suomalainen yritys, joka tarjoaa talonrakennusalan konsultointi-, suunnittelu- ja rakennuttamispalveluja uudis- ja korjauskohteisiin Suomessa ja Baltiassa.