Sitowise

Sovelluskehittäjiä smart city -ratkaisujen pariin, koko Suomi

  • Sijainti Turku
  • Julkaistu 07.09.2022, 12:00
  • Suljettu 03.10.2022, 0:44
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Sovelluskehittäjiä smart city -ratkaisujen pariin, koko Suomi

Älykkäitä kaupunkeja, sujuvaa liikkumista ja elämisen tiloja, joissa arki tahdittuu kestävälle pohjalle ja vastuullisille valinnoille. Sitä me Sitowisellä teemme. Kun insinöörien, sovelluskehittäjien ja muiden huippuammattilaistemme joukko yhdistää voimansa, syntyy tuoreita, jopa ennennäkemättömän rohkeita ratkaisuja asiakkaidemme haasteisiin.

Kaikki tekemisemme nojaa vahvasti digitaalisuuteen ja tuoreimpien teknologioiden ennakkoluulottomaan hyödyntämiseen. Älykkyytemme ei kuitenkaan ole vain ykkösiä ja nollia. Se on kykyä kohdata ja kuunnella, oivaltaa ja uskaltaa. 

Haemme nyt devaajia kehittämään kanssamme älykkäiden kaupunkien IT-ratkaisuja.

Tulevat työtehtäväsi liittyvät oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan web-sovellusten kehitykseen (backend/frontend) asiakasprojekteissamme pääpainon ollessa kuitenkin backend kehityksessä. Asiakkaitamme ovat valtionhallinto, kunnat ja kaupungit sekä yritykset. Supervoimiamme ovat ketteryys, käytettävyys, laatu ja automaatio – sekä Suomen kovin paikkatietoasiantuntemus. Meillä on pitkälle kehitetty kulttuuri ohjelmistoprojektien toteuttamiseen – Sitowisen Scrum on nimeltään SWACT.

TECH STACK

Toivomme, että sinulla on takana jo vähintään muutaman vuoden työkokemus sovelluskehityksen parista. Arvostamme kokemusta avoimen lähdekoodin teknologioista ja pilvipalveluista. On hienoa, jos jokin alla olevista teknologioista on sinulle tuttu.

  • Ohjelmointikielet: .net -kehitys (C#), Java, JavaScript, Python
  • Backend: .net -kehitys (C#), Java, Php, Django      
  • Web-frontend: React, Angular, Javascript
  • Mobiili: Android: Java, Kotlin iOS, Cross-platform: React Native, Xamarin
  • Tietokannat: PostgreSQL, Oracle
  • DevOps: GitHub, Bitbucket, Jenkins, Docker
  • Paikkatieto ja 3D: GeoServer, OpenLayers, PostGIS/PostgreSQL, R, Unity
  • Pilvialustat: Azure, AWS

Teknologiat ovat meille kuitenkin toissijaisia – uskomme vahvasti siihen, että koodari kuin koodari hoitaa homman kotiin, kun asenne, motivaatio, intohimo ja näyttämisen halu ovat kohdillaan. Haemme hyviä tyyppejä, emme pakasta vedettyjä täydellisiä devaajia.

Meillä työskennellään joustavasti. Toki toivomme näkevämme työkavereita myös toimistoillamme, joita meillä on ympäri Suomen useilla eri paikkakunnilla: Espoossa, Turussa, Tampereella, Salossa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Kotkassa ja Kouvolassa. Näiden lisäksi Sitowisellä on toimistoja muillakin paikkakunnilla, joten ethän epäröi ottaa yhteyttä sijainnista riippumatta.

ARKI SITOWISELLÄ

Työllämme on valtava, konkreettinen vaikutus ihmisten ja luonnon hyvinvointiin. Meille jokainen työntekijä on ainutlaatuinen oman alansa ammattilainen. Olemme ylpeitä osaamisestamme ja toisistamme. Emme perusta turhasta pönötyksestä. Mutkattomuus ja kaverin auttaminen ovat meille hyvän työpäivän perusta.

Sitowiseläiset saavat vapautta ja vastuuta sekä joustavat työajat ja tavat. Meillä on myös aktiivista kiltatoimintaa, jossa pääset vaihtamaan ajatuksia ja oppeja kollegoiden kanssa monien eri aiheiden ympärillä. Monipuoliset työsuhde-etumme tukevat työntekijöidemme hyvinvointia ja meillä pääset kehittämään ja kehittymään.

Jos haluat jutella lisää, ole yhteydessä jo tänään, kuitenkin viimeistään 2.10.2022. CV riittää hyvin keskustelun aloittamiseen tai voit olla suoraan yhteydessä rekrytoinnista vastaavan Anuun (anu.elo at sitowise.com). Kuulemme mielellämme tulevaisuuden ajatuksiasi, osaamisestasi ja aiemmasta kokemuksestasi.

Sitowise on pohjoismainen rakennetun ympäristön asiantuntija- ja digitalo. Suunnittelemme älykkäitä kaupunkeja ja elämisen tiloja, joissa arki on tahditettu kestävälle pohjalle. Operoimme kolmella liiketoiminta-alueella: kiinteistöt ja rakennukset, infrastruktuuri ja digitaaliset ratkaisut. Joka päivä 2 000 eri alojen asiantuntijaamme yhdistävät voimansa, jotta liikenne, infra ja rakennukset tarjoavat parhaat puitteet turvalliselle ja huolettomalle arjelle. Haluamme nostaa älykkyyden ja vastuullisuuden rimaa, ja siksi visiomme on olla vastuullisin kumppani hyvinvoivan ympäristön kehittämisessä. 

Osaamisalue:

Sitowise

Sitowise Oy on suomalainen yritys, joka tarjoaa talonrakennusalan konsultointi-, suunnittelu- ja rakennuttamispalveluja uudis- ja korjauskohteisiin Suomessa ja Baltiassa.