Sitowise

Sovelluskehittäjiä yhteiskunnallisesti merkitykselliseen projektiin

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 22.09.2022, 15:00
  • Suljettu 10.10.2022, 0:44
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Sovelluskehittäjiä yhteiskunnallisesti merkitykselliseen projektiin

Älykkäitä kaupunkeja, sujuvaa liikkumista ja elämisen tiloja, joissa arki tahdittuu kestävälle pohjalle ja vastuullisille valinnoille. Sitä me Sitowisellä teemme. Kun insinöörien, sovelluskehittäjien ja muiden huippuammattilaistemme joukko yhdistää voimansa, syntyy tuoreita, jopa ennennäkemättömän rohkeita ratkaisuja asiakkaidemme haasteisiin.

Meillä on alkanut uusi pitkäaikainen projekti, jossa toteutamme pelastustoimelle uutta   onnettomuuksien ehkäisyn tietojärjestelmää. Lisätietoja projektista täältä.

Haemme nyt SOVELLUSKEHITTÄJIÄ osaksi tätä projektia

TECH STACK

Toivomme, että sinulla on vähintään kahden vuoden työkokemus sovelluskehityksen parista sekä osaamista jostakin seuraavista teknologioista:

  • Backend: Java, Kotlin ja PostgreSQL
  • Frontend: JavaScript, TypeScript ja React.js

Voit työskennellä full stackina tai mielenkiintosi mukaan enemmän käyttöliittymän kehityksessä tai backendin puolella.

Muita hyödyllisiä taitoja ovat:

  • Kokemus tietoturvallisesta ohjelmoinnista, integraatiosta, mikropalveluista, asianhallinnasta sekä paikka- ja rakennustiedosta.
  • Ymmärrys palveluiden käytettävyydestä
  • Hyvät tiimityöskentely- ja kommunikointitaidot sekä suomeksi että englanniksi
  • Palava intohimo ohjelmistokehitykseen ja uuden oppimiseen
  • Positiivinen ote – ilon kautta onnistumiseen!

Sovelluskehittäjämme työskentelevät ympäri Suomen useilla eri Sitowisen toimistoilla tai etänä. Toimistoja on mm. Espoossa, Turussa, Tampereella, Salossa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Kotkassa ja Kouvolassa.

ARKI SITOWISELLÄ

Työllämme on valtava konreettinen vaikutus ihmisten ja luonnon hyvinvointiin. Meille jokainen työntekijä on ainutlaatuinen oman alansa ammattilainen. Olemme ylpeitä osaamisestamme ja toisistamme. Emme perusta turhasta pönötyksestä. Mutkattomuus ja kaverin auttaminen ovat meille hyvän työpäivän perusta.

Sitowiseläiset saavat vapautta ja vastuuta sekä joustavat työajat ja tavat. Meillä on myös aktiivista kiltatoimintaa, jossa pääset vaihtamaan ajatuksia ja oppeja kollegoiden kanssa monien eri aiheiden ympärillä. Monipuoliset työsuhde-etumme tukevat työntekijöidemme hyvinvointia ja meillä pääset kehittämään ja kehittymään.

Kiinnostuitko meistä? Hienoa! Nyt on sinun vuorosi. Lähetä hakemus palkkatoiveineen tai laadi video itsestäsi. Käsittelemme hakemuksia sitä mukaa kun niitä saapuu, joten toimi nopeasti! Hae paikkaa viimeistään 9.10.2022.

Lisätietoja työtehtävästä antaa Anu Elo puh. +358 44 427 9866 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@sitowise.com.

Sitowise on pohjoismainen rakennetun ympäristön asiantuntija- ja digitalo. Suunnittelemme älykkäitä kaupunkeja ja elämisen tiloja, joissa arki on tahditettukestävälle pohjalle. Operoimme kolmella liiketoiminta-alueella: kiinteistöt ja rakennukset, infrastruktuuri ja digitaaliset ratkaisut. Joka päivä 2 000 eri alojen asiantuntijaamme yhdistävät voimansa, jotta liikenne, infra ja rakennukset tarjoavat parhaat puitteet turvalliselle ja huolettomalle arjelle. Haluamme nostaa älykkyyden ja vastuullisuuden rimaa, ja siksi visiomme on olla vastuullisin kumppani hyvinvoivan ympäristön kehittämisessä. 

Osaamisalue:

Sitowise

Sitowise Oy on suomalainen yritys, joka tarjoaa talonrakennusalan konsultointi-, suunnittelu- ja rakennuttamispalveluja uudis- ja korjauskohteisiin Suomessa ja Baltiassa.