Sitowise

Taitorakenteiden suunnittelija, Espoo, Tampere tai Oulu

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 10.06.2022, 9:00
  • Suljettu 01.09.2022, 0:49
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Taitorakenteiden suunnittelija, Espoo, Tampere tai Oulu

Älykkäitä kaupunkeja, sujuvaa liikkumista ja tiloja elämälle, joissa arki tahdittuu kestävälle pohjalle ja vastuullisille valinnoille. Sitä me Sitowisellä teemme. 

Juuri nyt etsimme rakennesuunnittelijaa monipuolisiin taitorakenteiden suunnittelutehtäviin.

Taitorakenteiden suunnittelijana vastaat, kokemuksestasi riippuen, suunnittelutoimeksiantojen johtamisesta sekä pääsuunnittelijana toimimisesta ja suunnittelusta. Toimenkuvaasi kuuluu myös nuorempien suunnittelijoiden ohjaus ja opetus sekä suunnitelmien tarkastus.  

Tavoitteena on, että toimenkuvassasi keskityt betonitunnelirakenteiden, kalliotunneleiden verhous- ja suuaukkorakenteiden sekä maanalaisten betonirakenteiden suunnitteluun. Mahdollisesti myös muun tyyppiset rakenteet ja kohteet tulevat olemaan työkenttääsi.

Millainen tausta sopii tehtävään?

  • rakennetekniikan insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutus (insinööri, YAMK, DI)   
  • yli 5 vuoden kokemus rakennesuunnittelusta
  • suunnitteluohjelmistojen käytön (Acad, FEM-laskenta) osaaminen ja ymmärrys
  • FISE Oy:n suunnittelijapätevyydet katsotaan eduksi.

Meille on tärkeää palvella asiakkaitamme entistä paremmin, siksi haluamme juuri sinut mukaan joukkoomme! Työssäsi sinua tukee koko Sitowisen monipuolinen ja laaja työyhteisö ja sen lähes 90 asiantuntijasta koostuva Sillat ja taitorakenteet -palvelualue. Meiltä löytyy asiantuntemusta hyvin laaja-alaisesti erilaisiin projektihaasteisiin, aina uudissuunnittelusta taitorakenteiden kuntotutkimuksiin. Uudessa tehtävässäsi sinua odottavat monipuoliset siltoihin ja muihin taitorakenteisiin liittyvät hankkeet ja projektit. 

Haluamme auttaa sinut mahdollisimman hyvin alkuun, joten saat tehtävään hyvän ja kattavan perehdytyksen. Tavoitteenamme on jatkuvasti kehittää henkilöstöämme heidän rooleissaan niin esihenkilöinä, asiantuntijoina, suunnittelijoina kuin projektien johtajina.

Jos sinulla on palo parempaan huomiseen ja haluat vaikuttaa siihen itse, olet selvästi Sitowise-tyyppiä. Jos vastuulliset suunnitteluratkaisut ja kauas kantavat näkemykset innostavat, olet se mitä etsimme.

Epäröitkö vielä? Lue lisää tiimimme tekemisestä ja kuulumisista, ehkä se auttaa päätöksessäsi. 

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen heti tai viimeistään 31.8.2022. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja työtehtävästä antaa toimialajohtaja Ari Savolainen, p. 040 163 7772. Varmimmin tavoitat hänet sähköpostitse etunimi.sukunimi@sitowise.com.

Meillä lähes 2000 rakennetun ympäristön huippuosaajaa kehittää erilaisia ratkaisuja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja haasteisiin – oletko sinä pian yksi meistä? 

Sitowise – The Smart City Company  

www.sitowise.com/ura

Osaamisalue:

Sitowise

Sitowise Oy on suomalainen yritys, joka tarjoaa talonrakennusalan konsultointi-, suunnittelu- ja rakennuttamispalveluja uudis- ja korjauskohteisiin Suomessa ja Baltiassa.