Sitowise on suuri suomalainen rakennetun ympäristön suunnittelu- ja konsultointitoimisto, joka tarjoaa kaikki rakentamisen suunnittelu-, asiantuntija- ja digitaaliset palvelut saman katon alta. Meillä jo yli 1500 infra- ja talonrakennuksen huippuosaajaa kehittää erilaisia ratkaisuja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja haasteisiin – oletko sinä pian yksi meistä?

Etsimme nyt Espooseen talotekniikan rakennuttamiseen ja valvontaan uusia talentteja sekä kokeneita osaajia

Uudessa tehtävässäsi toimit Sitowisen rakennuttamisen organisaatiossa, jossa työskentelee yli 80 talon rakennuttamisen ja infrarakennuttamisen rautaista ammattilaista. Olemme yksi Suomen suurimmista rakennuttamisen konsultointitoimistoista.

Tehtäväkenttäsi muodostuu monipuolisista uudis- ja korjaushankkeiden talotekniikan rakennuttamisen ja valvonnan tehtävistä. Pääset vaikuttamaan omaan tehtävänkuvaasi omien vahvuuksiesi ja kehittymistoiveidesi mukaisesti. Asiakasprojektimme vaihtelevat pienemmistä tilamuutosprojekteista suurempiin asunto-, toimisto, hotelli- tai sairaalahankkeisiin.

Toimistomme sijaitsee Leppävaaran Säterinportissa hyvien julkisten kulkuyhteyksien lähellä. Omalla autolla liikkuessa pysäköinti onnistuu toimiston alapuolella olevaan pysäköintihalliin. Toimistotilojemme viihtyisyyteen on panostettu niin yrityksen kuin kiinteistön omistajankin toimesta. Työntekijöidemme käytössä on mm. kiinteistön vastavalmistunut kuntosali ja mukavuusalue.

Koulutukseltasi olet rakennusmestari, insinööri tai DI. Voit olla vastavalmistunut tai pidemmän kokemuksen omaava asiantuntija. Toivomme kokemusta talotekniikan asiantuntijatehtävistä työmaalla tai konsultoinnissa. Kokemus ja osaaminen rakennusautomaatiosta katsotaan eduksi.

Työtehtävien suorittaminen edellyttää hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, kykyä käyttää MS Office/O365-tuoteperheen ohjelmistoja ja omaksua uusia digitaalisia työtapoja, B-ajokorttia.

Arvostamme halua olla osa työyhteisöä, jonka jokapäiväsellä työllä on suuri merkitys rakennetun ympäristön arvon säilyttämisessä ja kehittämisessä. 

Työssäsi olet hyvät vuorovaikutustaidot omaava, tottunut itsenäiseen työskentelyyn sekä osaat työskennellä tiimissä osana projektiorganisaatiota sekä sen johdossa. 

Tarjoamme sinulle vaihtelevia ja innostavia tehtäviä projekteissa, joiden kokoluokka ulottuu asiakkaan yksittäisestä haasteesta alan mielenkiintoisimpiin suurhankkeisiin. Monipuolisessa projektityössä saat mahdollisuuden kehittää sekä omaa osaamistasi että uusia palveluja ja ratkaisuja, usein läheisessä yhteistyössä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. Sitowisen kattavat koulutus- ja kehittymisohjelmat tukevat kehittymistäsi asiantuntijana. Me toimimme joustavasti ja mahdollistamme joustavan työnteon. Lisäksi tarjoamme sinulle hyvät edut ja kattavan työterveyshuollon.

Työyhteisönä olemme aidosti yhdessä enemmän. Meillä olet osa innostunutta ja hyvinvoivaa työyhteisöä, mutta näemme sinut yksilönä ja voit tulla töihin omana itsenäsi. Me arvostamme toisiamme, välitämme toisistamme ja vaalimme yhdessä tekemisen kulttuuria, lämminhenkisyyttä ja mutkattomuutta. Me myös autamme toisiamme ja meillä saat tukea omaan työhösi; meillä ei ketään jätetä yksin.

Lisätietoja työtehtävästä antaa Tuomo Nerg (040 833 0258, tuomo.nerg@sitowise.com). 

Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa – jätä hakemuksesi palkkatoiveineen heti! Meille voi hakea aina 31.8.2019 saakka, mutta katsomme hakemukset läpi viikoittain ja haastattelemme sopivia henkilöitä  hakemusten perusteella hakuaikana.  

 

Osaamisalue:

Sitowise

Sitowise Oy on suomalainen yritys, joka tarjoaa talonrakennusalan konsultointi-, suunnittelu- ja rakennuttamispalveluja uudis- ja korjauskohteisiin Suomessa ja Baltiassa.