Sitowise on suuri suomalainen rakennetun ympäristön suunnittelu- ja konsultointitoimisto, joka tarjoaa kaikki rakentamisen suunnittelu- asiantuntija- ja digitaaliset palvelut saman katon alta. Meillä yli 1500 infra- ja talonrakennuksen huippuosaajaa kehittää erilaisia ratkaisuja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja haasteisiin – oletko sinä pian yksi meistä?

Haemme rakennetekniikan toimialalle Tekla Structures -asiantuntijaa

Tehtävänäsi on Sitowisen Tekla Structures -ympäristön kehittäminen, työkalujen ohjeistaminen, koulutus ja ylläpito, sekä niihin liittyvät tukitehtävät. Kuulut BIM-kehitysryhmään ja pääset mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan Sitowisen tietomallinnusta tulevaisuuteen.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä riittävää kokemusta Tekla Structures -ohjelmasta. Kokemus elementti- tai rakennesuunnittelusta luetaan eduksesi. Pääasiallinen suunnittelutyökalumme on Tekla Structures -ohjelmisto.

Arvostamme omatoimisuutta ja halua kehittää työkaluja ja suunnittelumenetelmiä työn tehostamiseksi, sekä ongelmien ratkaisukykyä. Tarkkaa työnkuvaa voidaan muotoilla työtaustasi ja kiinnostuksesi mukaisesti.

Tarjoamme työpaikkaa Sitowisen Espoon tai muun toimipisteen tiloissa, joita on ympäri Suomea. Olet yhteydessä eri toimipisteiden välillä ja pääset liikkumaan. Saat riittävän tuen ja kehitysmahdollisuudet asiantuntijana. Toimimme joustavasti ja saat kattavat edut ja terveyshuollon.

Lisätietoja työtehtävästä antavat:

Yksikönjohtaja (Espoo) Eero Mikkola,  puh. 044 979 3397, eero.mikkola@sitowise.com

Tietomallinnusvastaava Jarkko Vitikainen, puh. 044 427 9285, jarkko.vitikainen@sitowise.com

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi 31.8.2019 mennessä.

Osaamisalue: ,

Sitowise

Sitowise Oy on suomalainen yritys, joka tarjoaa talonrakennusalan konsultointi-, suunnittelu- ja rakennuttamispalveluja uudis- ja korjauskohteisiin Suomessa ja Baltiassa.