Sitowise on suuri suomalainen rakennetun ympäristön suunnittelu- ja konsultointitoimisto, joka tarjoaa kaikki rakentamisen suunnittelu- asiantuntija- ja digitaaliset palvelut saman katon alta. Meillä yli 1500 infra- ja talonrakennuksen huippuosaajaa kehittää erilaisia ratkaisuja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja haasteisiin – oletko sinä pian yksi meistä?

Haemme rakennetekniikan toimialalle Tekla Structures -sovelluskehittäjää

Tehtävänäsi on Sitowisen Tekla Structures -ympäristön kehittäminen ja tehostaminen.
Tekla Structuresin Open API- ohjelmointirajapinnan hyödyntäminen suunnittelun tehostamisessa, sekä siihen liittyvät tukitehtävät.
Kuulut BIM-kehitysryhmään ja pääset mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan Sitowisen tietomallinnusta tulevaisuuteen.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta ohjelmointirajapinnoista. Kokemus elementti- tai rakennesuunnittelusta ja koodaamisesta luetaan eduksesi.
Pääasiallinen suunnittelutyökalumme on Tekla Structures -ohjelma.

Arvostamme omatoimisuutta ja halua kehittää työkaluja ja suunnittelumenetelmiä työn tehostamiseksi, sekä innovatiivisuutta.
Tarkkaa työnkuvaa voidaan muotoilla työtaustasi ja kiinnostuksesi mukaisesti.

Tarjoamme työpaikkaa Sitowisen Espoon tai muun toimipisteen tiloissa, joita on ympäri Suomea. Olet yhteydessä eri toimipisteiden välillä ja pääset liikkumaan. Saat riittävän tuen ja kehitysmahdollisuudet asiantuntijana. Toimimme joustavasti ja saat kattavat edut ja terveyshuollon.

Lisätietoja työtehtävästä antavat:
Yksikönjohtaja (Espoo) Eero Mikkola, puh. 044 979 3397, eero.mikkola@sitowise.com

Tietomallinnusvastaava Jarkko Vitikainen, puh. 044 427 9285, jarkko.vitikainen@sitowise.com

Kiinnostuitko?
Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi 31.8.2019 mennessä. 

Osaamisalue: ,

Sitowise

Sitowise Oy on suomalainen yritys, joka tarjoaa talonrakennusalan konsultointi-, suunnittelu- ja rakennuttamispalveluja uudis- ja korjauskohteisiin Suomessa ja Baltiassa.