Sitowise on suuri suomalainen rakennusalan suunnittelu- ja konsultointitoimisto, joka tarjoaa kaikki rakentamisen suunnittelu-, asiantuntija- ja digitaaliset palvelut saman katon alta. Meillä jo yli 1200 infra- ja talonrakennuksen huippuosaajaa kehittää ratkaisuja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja haasteisiin – oletko sinä pian yksi heistä?

Sitowise syntyi Sito Oy:n ja Wise Group Finland Oy yhdistyessä. Etsimme nyt Kaupunki ja väylät – toimialalle

Kokenutta tiesuunnittelun projektipäällikköä Espooseen ja Jyväskylään

Uudessa tehtävässäsi toimit monipuolisten ja mielenkiintoisten maanteiden tie- ja rakennussuunnitelmahankkeiden projektipäällikkönä. Toimit yhdessä muiden yksiköiden kanssa monialaisessa ympäristössä, jossa jokaiselle asialle löytyy aina hyvä asiantuntija.

Sitowisellä on pitkä suunnitteluhistoria alan suurhankkeissa mm. E18 moottoritien osien eri suunnitteluvaiheista aina yleissuunnittelusta rakennussuunnitelmaan. Viimeisimpänä olemme olleet mukana E18 Hamina­–Vaalimaa elinkaarihankkeessa. Muita merkittäviä käynnissä olevia suunnitteluhankkeita ovat mm. Kehä I Laajalahden kohdan rakennussuunnitelma, E18 Turun Kehätie Raision kohdan tiesuunnitelma, Hailuodon kiinteän tieyhteyden tiesuunnitelma ja valtatien 15 parantamisen välillä Kotka–Kouvola tiesuunnitelma. Mainitsemisen arvoisia ovat myös mm. erityyppiset yleis- ja aluevaraussuunnitelmat, tieverkkoa koskevat selvitykset ja ohjetyöt.

Tarjoamme vaihtelevia ja innostavia tehtäviä projekteissa, joiden kokoluokka ulottuu yksittäisen liittymän parantamishankkeista alan mielenkiintoisimpiin suurhankkeisiin esimerkiksi kaupunkiseutujen kehäteillä. Monipuolisessa projektityössä saat mahdollisuuden kehittää sekä omaa osaamistasi että uusia palveluja ja ratkaisuja, usein läheisessä yhteistyössä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. Sitowisen kattavat koulutus- ja kehittymisohjelmat tukevat kehittymistäsi asiantuntijana.

Tulet työskentelemään työyhteisössä, joka aidosti on yhdessä enemmän. Henkilöstön hyvinvointi ja työssä viihtyminen ovat meille tärkeitä painopistealueita, ja Sitowisessä vallitseva tiimihenki ja yhdessä tekemisen ilmapiiri ovatkin asioita, joista olemme erityisen ylpeitä.

Henkilöstön hyvinvointiin panostamme mm. erittäin kattavilla työterveyspalveluilla, sairaan lapsen hoitopalvelulla, lounas- ja puhelinedulla sekä liikuntaedulla ja monipuolisilla virkistyseduilla.

Arvostamme kokemusta sekä projektien itsenäisestä läpiviemisestä, että tiimissä työskentelystä ja tiimin johtamisesta. Sopiva koulutuspohja on dipl.ins. tai ins. AMK. Tehtävä edellyttää vähintään viiden vuoden kokemusta projektipäällikkötehtävistä ja tarjoustoiminnasta sekä käsitystä eri urakkamuotojen vaatimuksista suunnittelulle. Arvostamme myös ymmärrystä tietomallipohjaisesta suunnittelusta, sekä halua kehittyä alansa huippuosaajaksi.

Lisätietoja työtehtävästä antaa Maija Ketola p. 020 747 6131 ja Jyväskylä: Aki Patama p. 020 747 6828

Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa – jätä hakemuksesi palkkatoiveineen heti tai viimeistään 30.6.2018 mennessä. Odotamme, että kuulemme sinusta pian.

 

Osaamisalue:

Samankaltaisia ilmoituksia

Etkö löytänyt sopivaa ilmoitusta?

Anna potentiaalisten työnantajien löytää sinut luomalla itsellesi osaajaprofiili ilmaiseen Rekrytointi.com Osaajapankkiin. Profiilisi avulla Suomen parhaat työnantajat voivat tarjota sinulle kokemustasi ja osaamistasi vastaavia työtehtäviä.

Luo osaajaprofiili

Lähetä tämä ystävällesi