Sitowise on suuri suomalainen rakennetun ympäristön suunnittelu- ja konsultointitoimisto, joka tarjoaa kaikki rakentamisen suunnittelu-, asiantuntija- ja digitaaliset palvelut saman katon alta. Sitowise Oy:n rakennuttamisen organisaatiossa työskentelee yli 80 talon rakennuttamisen ja infrarakennuttamisen rautaista ammattilaista. Olemme yksi Suomen suurimmista rakennuttamisen konsultointitoimistoista. Oletko sinä pian yksi meistä?

Etsimme nyt kokenutta uudisrakentamisen työmaavalvojaa Espooseen

Työmaavalvonnan kohteet muodostuvat  uudisrakentamisen asuin-, toimisto- ja hotellihankkeista. Hankkeissa toimit pää- ja rakennusvalvojan tehtävässä. 

Tarjoamme sinulle vaihtelevia ja innostavia projekteja, joiden kokoluokka vaihtelee kerrostalokohteista alan tämän hetken mielenkiintoisimpiin suurhankkeisiin.  Sitowisen kattavat koulutus- ja kehittymisohjelmat ovat käytettävissäsi jos haluat vielä syventää asiantuntemustasi. Toimimme yrityksenä ketterästi ja mahdollistamme työntekijöillemme joustavan työnteon. Lisäksi tarjoamme sinulle hyvät edut ja erittäin kattavan työterveyshuollon.

Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Espoon Leppävaarassa. Säterinportin tilojemme viihtyisyyteen on panostettu niin yrityksen kuin kiinteistön omistajankin toimesta. Työntekijöidemme käytössä on mm. kiinteistön vastavalmistunut kuntosali ja mukavuusalue. 

Odotamme sinulta useamman vuoden työkokemusta työmaavalvontatehtävistä uudiskohteista. Koulutukseltasi olet olet rakennusmestari, insinööri tai DI. Mahdolliset jo aiemmin hankitut työnjohdon tai työmaavalvonnan FISE-pätevyydet sekä kokemus julkisten hankkeiden työmaavalvonnasta katsotaan eduksi. Valvontatehtävien suorittaminen edellyttää hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, kykyä käyttää MS Office-tuoteperheen ohjelmistoja, taitoa omaksua uusia digitaalisia työtapoja, B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Työssäsi olet hyvät vuorovaikutustaidot omaava, tottunut itsenäiseen työskentelyyn sekä osaat työskennellä tiimissä osana projektiorganisaatiota. Rakennushankkeen toteutuksen korkea laatu on sinulle tärkeää. Arvostamme ammattiylpeyttä työstä rakennetun ympäristön arvon luomisessa, säilyttämisessä ja kehittämisessä.

Työyhteisönä me sitowiseläiset olemme aidosti yhdessä enemmän. Meillä olet osa innostunutta ja hyvinvoivaa työyhteisöä, mutta näemme sinut yksilönä ja voit tulla töihin omana itsenäsi. Me arvostamme toisiamme, välitämme toisistamme ja vaalimme yhdessä tekemisen kulttuuria, lämminhenkisyyttä ja mutkattomuutta. Me myös autamme toisiamme ja meillä saat tukea omaan työhösi; meillä ei ketään jätetä yksin.

Lisätietoja työtehtävästä antaa Tuomo Nerg (040 833 0258, tuomo.nerg@sitowise.com).

Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa – jätä hakemuksesi palkkatoiveineen heti! Meille voi hakea aina 30.9.2019 saakka, mutta katsomme hakemukset läpi viikoittain ja haastattelemme sopivia henkilöitä  hakemusten perusteella hakuaikana.

Osaamisalue:

Sitowise

Sitowise Oy on suomalainen yritys, joka tarjoaa talonrakennusalan konsultointi-, suunnittelu- ja rakennuttamispalveluja uudis- ja korjauskohteisiin Suomessa ja Baltiassa.