Sitowise on suurin suomalainen rakennetun ympäristön suunnittelu- ja konsultointitoimisto. Sitowisessä suunnittelemme 1800 asiantuntijan voimin kestävää ja älykästä elinympäristöä. Palveluihimme kuuluvat mm. kaupunki- ja liikennesuunnittelu, erilaiset kaupunkikehitys- ja ympäristöhankkeet sekä digitaaliset palvelut.

Etsimme nyt mukavaan ja monipuoliseen viestintä- ja vuorovaikutustiimiimme Espooseen viestintä- ja vuorovaikutusasiantuntijaa. Teemme hyvähenkisessä tiimissä monipuolisia viestintä- ja vuorovaikutustehtäviä usein osana suurempaa infra- ja rakennushankeen projektiryhmää.

Tehtäviisi kuuluu hankeviestinnän suunnittelu ja toteutus monikanavaisesti. Etsimämme henkilö on idearikas, toimeen tarttuva ja oma-aloitteinen tiimipelaaja. Toivomme hakijalta kokemusta erityisesti verkko- ja sosiaalisen median viestinnästä. 

Edellytämme vähintään kahden vuoden kokemusta infra- ja rakennusalan viestintätehtävistä ja sujuvaa suomen kielen taitoa, muut kielitaidot ovat plussaa. Olet viestinnän ammattilainen, koulutukseltasi esimerkiksi VTM tai medianomi.

Asiakkaitamme ovat julkisen sektorin toimijat, kuten kunnat ja kaupungit sekä valtion virastot. Teemme viestintäprojekteja myös yksityisen sektorin asiakkaille. Projektien kokoluokka vaihtelee asiakkaan yksittäisestä pulmasta laajoihin viestintä- ja vuorovaikutuskokonaisuuksiin. Meillä sinun on mahdollista kehittyä myös projektipäällikkönä. Tarkempi tehtäväkuva määritellään hakijan kiinnostuksen kohteiden ja taitojen mukaan.

Tarjoamme

  • Monipuolista projektityötä, jossa saat mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi osana kannustavaa tiimiä
  • Kivan työyhteisön, jossa hyvinvointi ja työssä viihtyminen ovat tärkeitä arvoja. Sitowisessä vallitseva hyvä ja yhdessä tekemisen ilmapiiri ovat asioita, joista olemme erityisen ylpeitä 
  • Viihtyisät uudet toimitilat Säterinportissa hyvien kulkuyhteyksien varrella

Arvostamme

  • Alamme kehityksen aktiivista seuraamista ja tietämystä
  • Kokemusta vastuullisuuden kehittämisestä ja vastuullisuusraportoinnista
  • Graafisen suunnittelun taitoja, kokemusta videotuotannosta ja hyvää visuaalista silmää

Lisätietoja työtehtävästä antavat tiiminvetäjä Annika Myrsky, puh. 044 427 9055 (4.11.  klo 12-14 ja 11.11. klo 15-17) ja osastopäällikkö Sanna Vaalgamaa, puh. 040 632 4360 (26.10. klo 15-17). Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@sitowise.com.

Kiinnostuitko tehtävästä? 

Hienoa – jätä vapaamuotoinen hakemuksesi ja valitsemasi työnäyte heti tai viimeistään 15.11.2020 mennessä. Odotamme, että kuulemme sinusta pian.

Osaamisalue: ,

Sitowise

Sitowise Oy on suomalainen yritys, joka tarjoaa talonrakennusalan konsultointi-, suunnittelu- ja rakennuttamispalveluja uudis- ja korjauskohteisiin Suomessa ja Baltiassa.