Tilipalvelu SER Oy

Kirjanpitäjä

  • Sijainti Kuopio
  • Julkaistu 11.03.2024, 0:00
  • Haku päättyy 30.04.2024, 12:00
  • 30.04.2024, 12:00

Kirjanpitäjä

Kirjanpitäjä, Tilipalvelu SER Oy, Maaherrankatu 9, Kuopio

Kasvuhaluinen tilitoimisto etsii taloushallinnon osaajaa Kuopiosta!

Etsimme taloushallinnon osaajaa täydentämään 10-henkistä tiimiämme Kuopiossa. Saatat olla etsimämme henkilö, jos sinulla on halu kehittyä ja omaat jo jonkin verran kokemusta taloushallinnosta!

Tehtäviisi kuuluu sinulle nimettyjen asiakkaiden asiakasvastuullisena kirjanpitäjänä erilaisten yritysten kirjanpito, taloushallinto, verotus ja neuvonta. Saat perehdytyksen työtehtäviisi, ja työskennellessäsi sinulla on tiimi tukenasi etkä jää uusienkaan asioiden kanssa yksin. Toivomme että sinulla on kokemusta Fennoa-järjestelmän käytöstä, mutta se ei ole valinnan kannalta välttämätöntä. Tärkeintä meille on oma halu kehittyä ja auttaa asiakasyrityksiämme kasvun tiellä!

Me tarjoamme sinulle tehtävän, jossa on riittävästi haastetta. Työtehtävät ja laajuudet määritellään kokemuksesi mukaisesti. Näin voimme taata, että pääset oppimaan uutta ja kehittymään haluamallasi tavalla. Myös palkkaus määräytyy työkokemuksesi ja kykyjesi mukaisesti. Lisäksi tarjoamme tilitoimiston tulokseen sidotun vuosittaisen bonuksen. Kehitystäsi tukevat tarjoamamme koulutusmahdollisuudet – sinun on mahdollista kehittää osaamistasi osallistumalla työajalla esimerkiksi Taloushallintoliiton ja Kauppakamarin järjestämiin koulutuksiin. Koordinoimme sopivia koulutuksia jokaiselle työntekijälle. Lisäksi tarjoamme modernit työtilat Kuopion keskustasta sekä etätyömahdollisuuden. Toivomme kuitenkin, että asut Kuopiossa tai lähialueella.

Mitä me tarjoamme:
– vakituinen ja kokoaikainen työ
– modernit ja toimivat työtilat Kuopion keskustassa
– etätyömahdollisuus ja liukuva työaika
– laajennettu terveysturvavakuutus
– liikunta- ja kulttuurisetelit
– tasapuolinen tulospalkkiojärjestelmä sekä palkitseminen toimivista käytännöistä ja ideoista

Miksi kannattaa valita meidät:
– Pääset osaksi kasvavan tilitoimiston arkea
– Saat tueksesi tiimin, jolla kokemusta taloushallinnon alalta 1-20 vuotta
– Meillä on avoin ja vuorovaikutuksellinen työyhteisö
– Pääset vaikuttamaan työsi käytänteisiin, arkeen ja toimintaamme kokonaisuudessaan

Hakemukset lähetetään lomakkeen kautta osoitteessa www.tilipalveluser.fi/rekry. Haastattelemme hakijoita hakuprosessin aikana, ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävästä lisätietoja antavat Sakari Romppanen ja Riku Tuononen.

Tilipalvelu SER tukee kasvuhaluisia yrityksiä ympäri Suomen. Toimintaamme kuuluu lakisääteisten tilitoimistopalveluiden järjestäminen, verotuksessa neuvominen ja tukeminen sekä taloushallinnon ja yritysneuvonnan palvelut. Palvelemme asiakasyrityksiämme laajasti. Sakari Romppanen on taloushallinnon asiantuntija jo yli 20 vuoden ajalta. Taloudellinen tasapaino ja kannattavuus ovat mantroja joihin Sakari uskoo. Näitä samoja oppeja hän edistää SER:llä. Kasvu ei kuitenkaan tapahdu yksin, vaan tiimin kasvaessa on keskeistä ollut luottamus, avoimuus ja rehellisyys.

Palkkaus:Sovittavissa
Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:Heti sopivan työntekijän löytyessä.
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Hakemukset osoitteeseen rekry@tulosvahti.fi
Yhteystiedot:Sakari Romppanen, Puh: 0405715553, sakari.romppanen@tulosvahti.fi
Riku Tuononen, Puh: 0405777919, riku.tuononen@tulosvahti.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: