TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Siun sotessa on haettavana 24.9.2020 mennessä APULAISOSASTONHOITAJAN viransijaisuus

Psykiatrisessa klinikkaryhmässä on haettavana apulaisosastonhoitajan viransijaisuus ajalle 1.11.2020 – 30.9.2021

Viran sijoittumispaikkana on osastot 25L ja 26L.

Psykiatrian osastoilla 25L ja 26 L hoidetaan mm. akuuteista päihdepsykooseista kärsiviä potilaita, oikeuspsykiatrisia potilaita sekä pitkäaikaista psykiatrista kuntoutusta tarvitsevia potilaita. Osastot vastaavat myös L-talon turvasolusta.

Apulaisosastonhoitaja toimii osastonhoitajan työparina ja sovitun tehtäväjaon mukaisesti osaltaan johtaa ja koordinoi hoitotyötä osana moniammatillista työryhmää. Apulaisosastonhoitaja on hoitotyön asiantuntija, joka osallistuu osastojen 25L ja 26L hoitotyön suunnitteluun, toteutukseen, arviointiin ja kehittämiseen. Apulaisosastonhoitajan tehtäviin kuuluu hallinnollisten tehtävien lisäksi kliinisen hoitotyön tehtäviä. Tarjoamme monipuoliseen työhön hyvän perehdytyksen ja tiiviin osastonhoitaja-/apulaisosastonhoitajaverkoston.

Kelpoisuutena apulaisosastonhoitajan virkaan on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia terveydenhuollon ammattitehtävissä. 

Valinnassa painotamme psykiatrisen hoitotyön kokemusta ja motivaatiota toimintamallien kehittämiseen sekä näyttöön perustuvan hoitotyön edistämiseen. Edellytämme hyviä yhteistyötaitoja ja suuntausta omien johtamistaitojen kehittämiseen ja muutoksessa johtamiseen. Lisäksi arvostamme aloitekykyä, perehtyneisyyttä psykiatriseen hoitotyöhön, sitoutumista tehtävään sekä oman osaamisen kehittämistä toimintalähtöisesti.

Jos kiinnostuit ja vastaat hakuprofiilia, odotamme innolla hakemustasi.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti. Siun soten työpaikat ovat savuttomia. Edellytämme tartuntalain 48§ mukaista rokotussuojausta. 

Viransijaisuudessa on neljä (4) kuukauden koeaika. 

Kysy lisää osastonhoitaja Olli-Pekka Heikkinen, olli-pekka.heikkinen@siunsote.fi ja ylihoitaja Kaija Nuutinen kaija.nuutinen@siunsote.fi. 

Jätä sähköinen hakemus.

Joensuussa 10.9.2020

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 13 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7400 työntekijää. 

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Osaamisalue: