Vahanen Yhtiöt

Rakennusautomaatiosuunnittelija

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 03.10.2022, 16:00
  • Suljettu 01.11.2022, 0:47
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Rakennusautomaatiosuunnittelija

Vahanen-yhtiöt on nyt osa AFRYä. AFRY on Euroopan johtavia suunnittelu- ja konsultointiyhtiöitä, joka vauhdittaa muutosta kohti kestävää yhteiskuntaa. AFRYllä työskentelee 17 000 omistautunutta rakennetun ympäristön, teollisuus- ja energia-alojen sekä digitalisaation asiantuntijaa, jotka kehittävät kestäviä ratkaisuja tuleville sukupolville ympäri maailman. Making Future

Toimintamme kasvaessa ja kehittyessä haemme Espooseen tai Lahteen Rakennusautomaatiosuunnittelijaa / -asiantuntijaa monipuolisiin uudis- ja korjausrakentamisprojekteihimme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tarkempi työnkuva sovitaan osaamisesi ja tavoitteidesi mukaan.

Tehtävän hoitaminen edellyttää soveltuvaa talotekniikka-alan koulutusta (insinööri AMK tai DI) sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta rakennusautomaation rakennuttamis- ja valvontatehtävistä sekä LVI-suunnittelukokemusta. Katsomme eduksi CAD-osaamisen (MagiCAD, CADMATIC/CADS). Tehtävässä tarvitaan lisäksi positiivista ja ratkaisukeskeistä ajattelutapaa, yhteistyökykyä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Arvostamme aktiivista työskentelyotetta, määrätietoisuutta sekä hyviä tiimityöskentelytaitoja. Laajojen kokonaisuuksien hahmottaminen, priorisointi ja sopeutumiskyky ovat myös tärkeitä ominaisuuksia työssä menestymiseksi. Menestyksemme on sidoksissa työntekijöidemme ammattitaitoon, kokemukseen, omistautumiseen ja tietoon. Me AFRYllä arvostamme yrittäjähenkisyyttä, asiakaskeskeistä ajattelutapaa sekä ongelmanratkaisuun pyrkivää positiivista asennetta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia, haastavia ja vaihtelevia työtehtäviä. Saat erinomaisen ympäristön kehittyä kykyjesi mukaisesti. Meillä on rento ja asiantunteva työilmapiiri, jossa on mukava työskennellä. Työmme on vaativaa, mutta vaativuuden vastapainona on vapaus, kuten joustava työaika ja etätyömahdollisuudet. Meillä voi syventää osaamistaan tietyllä sektorilla tai laajentaa osaamistaan uusille alueille omien kiinnostuksen kohteiden mukaisesti.

Asiakaskuntamme on monipuolinen ja pitää sisällään mm. kiinteistösijoittajia, rakennusliikkeitä, julkisia toimijoita ja asunto-osakeyhtiöitä. Myös hankkeemme pitävät sisällään kohteita laidasta laitaan: toimistot ja liiketilat, kauppakeskukset, koulut, laboratoriot jne. Esimerkkeinä mainittakoon mm.

  • Tapiolan Tuultenristi
    • Suuri toimisto- ja liiketilakohde, uudisrakennus
  • VTT Innopoli 4 vaihe 3
    • Laboratoriotiloja VTT:lle, uudisrakennus
  • Unioninkatu 37
    • Historiallisen yliopistokiinteistön peruskorjaus Helsingin Yliopistolle

Mikäli haluja ja kykyjä löytyy pääset osallistumaan myös kehitystyöhön.

Me AFRYllä haluamme olla rakentamassa kestävää tulevaisuutta ja löytää aina parhaat ratkaisut, jotka palvelevat paitsi asiakkaitamme myös laajemmin yhteiskuntaa. Olemme moderni työnantaja, jonka arvot pohjaavat vahvasti pitkäjänteiseen kestävään kehitykseen.

Lue lisää AFRYstä työnantajana ja mitä työntekijämme kertovat työstään.

Työsuhde-edut 

Tuemme henkilöstöä lounas-, liikunta-, kulttuuri-, hieronta- ja työmatkaeduilla. Etätyössä ja vapaa-ajalla henkilöstöä suojaa tapaturmavakuutus. Henkilöstön käytössä on myös kattavat työterveyshuollon palvelut. 

Vastuullisuus 

Vastuullisuus, kestävän toiminnan edistäminen ja kestävien ratkaisujen luominen ovat osa AFRYn liiketoimintastrategiaa ja kaiken liiketoimintamme keskiössä. Yhdistämällä viimeisimmät teknologiat asiantuntijoidemme huippuosaamiseen luomme asiakkaillemme kestävää liiketoimintaa.  Lue lisää vastuullisuustavoitteistamme.

Hakemukset ja lisätiedot

Me haluamme tehdä sinulle hakemisen mahdollisimman vaivattomaksi, joten jos kiinnostuit tehtävästä, niin otathan matalalla kynnyksellä yhteyttä tiimipäällikkö Jukka Laitiseen, puh. 0447960592, jukka.laitinen@vahanen.com.

Halutessasi vois myös jättää suoraan hakemuksesi ja palkkatoiveesi alla olevan linkin kautta viimeistään 31.10.2022. Etenemme rekrytointiprosessissa jo hakuaikana.

Osaamisalue:

Vahanen Yhtiöt

Vahanen-yhtiöt on kiinteistö- ja rakennusalan suomalainen konsulttikumppani, joka ottaa vastuun onnistumisista. Tarjoamme kiinteistö- ja kaupunkikehitykseen, arkkitehtuuriin, suunnitteluun, rakennuttamiseen ja valvontaan, tutkimuksiin ja tarkastuksiin, energiaan ja kiinteistön elinkaareen sekä ympäristöön liittyviä palveluita.