TERVETULOA SIUN SOTELLE TÖIHIN!

Siun sote on maakunnan yhteinen kokonaisuus, johon kuuluvat kaikki sote-palvelut. Jo yli kolme vuotta toimineessa organisaatiossa palaset ovat löytäneet paikkansa ja yhteistyö työntekijöiden välillä on helppoa. Meillä voit vaikuttaa työnkuvaasi ja työaikoihin. Myös muut elämisen laatuun vaikuttavat asiat ovat meillä kohdillaan. Yhdessä turvaamme Pohjois-Karjalan maakunnan 170 000 asukkaan arkea.

Siun sotessa on haettavana 11.10.2020 mennessä ERIKOISLÄÄKÄRIN virka, akuuttilääketiede

Sairaalamme sijaitsee luonnonkauniissa yliopistokaupungissa Joensuussa. Sairaalaamme valmistui helmikuussa 2020 uudet ja modernit tilat yhteispäivystykselle.

Haemme Pohjois-Karjalan keskussairaalaan akuuttilääketieteen erikoislääkäriä tai lääkäriä, jonka erikoisala soveltuu yhteispäivystykseen. Lääkäri työskentelee yhteispäivystyksessä, ensisijaisina työtehtävinä operatiivinen ja konservatiivinen linja sekä päivystysosasto. Työnkuvaasi ja työaikaasi voidaan muokata toivomustesi mukaan ja moni asia on neuvoteltavissa. Akuuttilääketieteen erikoislääkärillä on käytettävissä hyvät sisäiset konsultaatiomahdollisuudet. Tukena on yhteen hiileen puhaltava työyhteisömme. Sairaala tarjoaa hyvät mahdollisuudet jatkokoulutukseen ja tieteelliseen tutkimustyöhön. Tarjoamme työn kehityksen kärjessä. 

 

Kelpoisuusehtona virkaan on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys. Mikäli erikoislääkäreitä ei hakijoissa ole, voidaan virkaan valita määräaikaisesti muu laillistettu lääkäri. Virassa edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Katso videolta uusia tiloja:

Virka täytetään sopimuksen mukaan. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika. Virkaan ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Palkkaus on kilpailukykyinen! Noudatamme lääkärisopimuksen lisäksi paikallista sopimusta palkkauksesta. 

Autamme mahdollisuuksiemme mukaan myös puolison työnsaannissa sekä asunnon etsimisessä. 

Kysy lisätietoja palvelujohtaja, ylilääkäri Susanna Wilen p. 013 330 4042 susanna.wilen@siunsote.fi.

Virkaan haetaan sähköisesti. 

Joensuussa 14.9.2020

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Osaamisalue: