TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. 

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sotessa on haettavana 20.9.2020 mennessä ERIKOISTUVAN LÄÄKÄRIN viransijaisuus, lastenneurologia

Viransijaisuus ajalle 1.11.2020-31.1.2021

Tervetuloa iloisten ja ystävällisten ihmisten seuraan Pohjois-Karjalaan. Joensuun keskussairaalapalvelujen konservatiivisella palvelualueella lastenkeskuksessa on haettavana erikoistuvan lääkärin viransijaisuus, lastenneurologia. Sijaisuus sopii hyvin lasten parissa terveyskeskuksessa, neuvolassa tai kouluterveydenhuollossa työskentelevälle tai muuten alasta kiinnostuneelle. Lastenneurologialla työskentelevät ylilääkäri ja erikoislääkäri. Lastenkeskukseen kuuluvat sekä lastentaudit että -neurologia.

Erikoistuvat lääkärit perehdytetään hyvin ja he työskentelevät erikoislääkärien kiinteässä ohjauksessa. Meillä on mukavat työkaverit, hyvä kollegoiden tuki, monipuolista osaamista ja tekemisen meininki. Klinikkamme on todettu erinomaiseksi kouluttajatahoksi NLY:n kyselyssä. 

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä. Kielitaitovaatimus on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojausta. 

Palkkaus määräytyy lääkärisopimuksen ja paikallisen linjauksen mukaisesti. 

Viransijaisuus alkaa sopimuksen mukaan ja se voidaan täyttää heti sopivan henkilön löytyessä. Sijaisuuteen valitun on ennen viransijaisuuden vastaanottamista esitettävä rikosrekisteriote, laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002).

Lisätietoja antavat lastenneurologian ylilääkäri Marika Jantunen, p. 013 330 3143 marika.jantunen@siunsote.fi ja lastenkeskuksen ylilääkäri Tiina Reijonen, 0133303768, tiina.reijonen@siunsote.fi

Jos olet kiinnostunut, ota yhteys Marika Jantuseen. Tehtävään haetaan sähköisesti: www.siunsote.fi/tyopaikat

Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Joensuussa 6.8.2020

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä 

 

Osaamisalue: