TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON!

Siun sotessa on haettavana 20.12.2020 mennessä  FYSIOTERAPEUTIN tehtävä

Fysioterapeutin tehtävä on Kuntoutuksen palvelualueelle terapiapalveluihin. 

Tehtävän aloituspaikka on Tikkamäen terapiapalveluissa, Siilaisen kuntoutumiskeskuksessa. Sinua odottaa osastotyöhön painottuva fysioterapeutin työnkuva yksikössä, joka tuottaa fysioterapiapalvelut sekä erikoissairaanhoitoon että Siilaisen kuntoutumiskeskuksen osastoille.

Olet aloitteellinen ja suunnittelet työtäsi itseohjautuvasti sekä joustavasti. Eduksesi katsotaan monipuolinen fysioterapiaosaaminen. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä innostuneisuutta tehdä erilaisia työtehtäviä.

Kelpoisuutena tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen laillistus tai lupa toimia fysioterapeutin tehtävissä. Tehtävä täytetään sopimuksen mukaisesti ja siinä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Tehtävään ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa. Työtehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia. Työtehtävän hoitaminen edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttöä. 

Lisätietoja antaa Terapiapalveluiden palvelupäällikkö Ritva Mönkkönen, p. 013 3307951 ritva.monkkonen@siunsote.fi 

Tehtävä täytetään sopimuksen mukaisesti.

Jätä sähköinen hakemus.

Joensuussa 2.12.2020

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 13 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7400 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Osaamisalue: