Siun sote

Fysioterapeutti: terapiapalvelut, Joensuu (id6569)

  • Sijainti Joensuu
  • Julkaistu 17.08.2022, 15:00
  • Suljettu 01.09.2022, 0:50
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Fysioterapeutti: terapiapalvelut, Joensuu (id6569)

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Siun sotessa on haettavana 31.8.2022 mennessä FYSIOTERAPEUTIN tehtävä

Fysioterapeutin tehtävä on Kuntoutuksen palvelualueelle, terapiapalveluihin, keskiselle alueelle Enon toimipisteelle. 

Sinua odottaa monipuolinen työnkuva terveysasemalla ja kotikuntoutuksessa. Tule työskentelemään moniammatillisessa työryhmässä turvaten asiakkaiden arjessa pärjäämistä fysioterapian keinoin.

Olet aloitteellinen ja suunnittelet työtäsi itseohjautuvasti sekä joustavasti. Sinulla on avoin asenne uusien toimintamallien rakentamiseen ikääntyneiden kotikuntoutuksessa. Eduksi katsotaan kiinnostus ikääntyneiden parissa työskentelyyn. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä innostuneisuutta moniammatilliseen yhteistyöhön.

Kelpoisuutena tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen laillistus tai lupa toimia fysioterapeutin tehtävissä. Tehtävä täytetään sopimuksen mukaisesti ja siinä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Työtehtävän hoitaminen edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttöä. 

Tehtäväkohtainen palkka on 2646,90e/kk.

Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE) mukaisesti. Tehtävään ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa. Työtehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia. 

Lisätietoja antaa Terapiapalveluiden palvelupäällikkö Ritva Mönkkönen, p. 013 3307951 ritva.monkkonen@siunsote.fi 

Jätä sähköinen hakemus. 

Joensuussa 17.8.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Osaamisalue: