TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKOON!

Siun sotessa on haettavana 28.9.2020 mennessä HAMMASHOITAJAN sijaisuus

Haemme hammashoitajan sijaista Siun soten keskiselle alueelle. Työsuhteen alkaessa sijoituspaikka on Joensuun kantakaupungin alueella, ensisijainen toimipaikka on Rantakylän hammashoitola. Sijaisuuden kesto on 1.11.2020 – 31.5.2021.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on hammashoitajan tai lähihoitajan tutkinto, suun terveydenhuollon suuntautumisopinnoilla. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, aktiivista työotetta sekä kiinnostusta oman työnsä kehittämiseen. Oikomishoidon ja kirurgian osaaminen katsotaan eduksi.

Sijaisuus täytetään 1.11.2020 tai sopimuksen mukaan.  Tehtävässä on koeaika.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Työtehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia. 

Kysy lisätietoja ylihoitaja Hanna Piiroinen puh. 0503666542, hanna.piiroinen@siunsote.fi

Jätä sähköinen hakemus.

Joensuussa 14.9.2020

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 13 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa.

Osaamisalue: