Tervetuloa Siun sotelle Pohjois-Karjalaan!

Kaikki 14 kuntaamme sekä erikoissairaanhoito löi hynttyyt yhteen järjestäen sosiaali- ja terveyspalvelut ja käyttäen yhteistä potilasjärjestelmää. Meillä pääset turvaamaan arkea 170 000 asukkaalle. Täällä voit aidosti kokea neljä vuodenaikaa.

Siun sotessa on haettavana 30.9.2019 HAMMASLÄÄKÄRIN virka, Joensuu

Siun soten suun terveydenhuolto Joensuussa hakee terveyskeskushammaslääkäriä / apuoikojaa.

Suun terveydenhuollon tehtävänä on järjestää ja tuottaa Siun sotessa laadukkaat ja asiakaslähtöiset suun terveydenhuollon palvelut koko väestölle. Tehtävänkuva on monipuolinen. Arvostamme hammaslääkärin laaja-alaista osaamista, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja toisaalta halua oman sekä työyhteisön toiminnan jatkuvaan kehittämiseen. Tuemme myös mahdollisuutta erikoistumiskoulutukseen.

Kelpoisuusehtona on Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia hammaslääkärin tehtävissä. Edellytämme perehtyneisyyttä ja kiinnostusta ortodontiaan ja mahdollisesti aiempaa toimimista apuoikojana. Työnkuva on pelkästään apuoikomista. Lisäksi edellytämme hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Virat täytetään sopimuksen mukaan. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Palkka on kilpailukykyinen ja määräytyy lääkärisopimuksen sekä paikallisen sopimuksen mukaisesti. Autamme myös asunnon etsinnässä.

Virkaan ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa.

Kysy lisätietoja johtava ylihammaslääkäri Virva Vänttinen p. 013 330 6013 virva.vanttinen@siunsote.fi 

Virkaan haetaan sähköisesti.

Joensuussa 13.8.2019

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Osaamisalue: