Haluatko liittyä Siun soten ammattilaisten joukkoon?  Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 13 kunnan alueella. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sotessa on haettavana 7.6.2020 mennessä HANKINTA- JA LOGISTIIKKAJOHTAJAN virka 

Hankinta- ja logistiikkajohtajan virka sijoittuu Siun soten hallintopalveluihin. Valmistelussa olevaan muodostettavaan uuteen hankinta- ja logistiikkapalvelujen palvelualueeseen yhdistetään hankinnat, sopimushallinto ja logistiset palvelut, joiden henkilöstömäärä on yhteensä noin 60 henkilöä. Siun soten vuotuiset palvelujen ostot ovat noin 230 miljoonaa euroa ja materiaaliostot noin 40 miljoonaa euroa. Uuden palvelualueen johtajana pääset mukaan muokkaamaan organisaatiouudistuksen tarkempaa rakennetta. Raportoit tehtävässäsi hallintojohtajalle.

Haemme tuloshakuista ja kustannustehokkuuteen tähtäävää hankinta- ja logistiikkajohtajaa. Ymmärrät sopimuksen elinkaaren hallinnan, toimitusketjujen hallinnan ja toimittajayhteistyön merkityksen sote-palveluiden strategisessa johtamisessa ja toiminnan kehittämisessä. Luot hankintastrategian pohjalta organisaatioomme tehokkaan ja tulevaisuuteen katsovan käytännön hankintaprosessin ja kytket sen järjestelmälliseen sopimushallintaan, jota täydentävät sujuvat ja tehokkaat tilaus- ja toimitusketjut. Logistiset palvelut optimoivat varastoihin sitoutuvan pääoman ja toteuttavat kustannustehokkaan materiaalihuollon toiminta-alueellamme. Ajattelet digitaalisuuden luonnolliseksi osaksi kehittämistoimintaa ja kehität sekä organisaatiosi että rajapintojen osaamista ja prosesseja. 

Kelpoisuusehtona virkaan on ylempi korkeakoulututkinto. Sinulla tulee olla vankka työkokemus johtajana hankinnasta tai toimitusketjujen hallinnasta, jonka lisäksi ymmärrät ihmisten johtamisen keskeisen merkityksen osana onnistunutta muutosjohtamista. Arvostamme kokemusta sosiaali- ja terveydenhuollon alalta, mutta tätä työkokemusta tärkeämpää on kyvykkyytesi sopeutua nopeasti sote-toimintaympäristöön ja -kulttuuriin.

Virkasuhteen alkaessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Virka täytetään 1.7.2020 tai sopimuksen mukaan. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Virkasuhteeseen ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa.

Lisätietoja virasta antavat hallintojohtaja Ilkka Naukkarinen  (ilkka.naukkarinen@siunsote.fi) tai toimitusjohtaja Ilkka Pirskanen (ilkka.pirskanen@siunsote.fi).

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Joensuussa 14.5.2020

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Osaamisalue: , ,