TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON!

Pohjois-Karjan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa.

Siun sotessa on haettavana 1.9.2019 mennessä HANKINTASUUNNITTELIJAN tehtävä

Valittava henkilö tulee osaksi Siun soten hankintatiimiä, joka valmistelee, koordinoi ja suunnittelee kone-, laite-, tarvike- ja palveluhankintoja yhteistyössä toimialueiden kanssa ja toteuttaa kilpailutuksen joko itsenäisesti tai yhteistyössä yhteishankintatahojen kanssa. Hankintatiimi vastaa myös palveluseteleihin liittyvästä valmistelu- ja koordinointityöstä. Työn sijoituspaikka on Joensuu.

Hankintasuunnittelija on asiantuntijatehtävä, johon sisältyy sekä kilpailutettaviin hankintoihin että palveluseteleihin liittyvää kehittämistä, ohjausta ja neuvontaa. Hankintasuunnittelija vastaa myös hankintojen, palvelusetelien sääntökirjojen, hankintapäätösten ja hankintasopimuksen valmistelusta, suunnittelusta, sopimushallinnasta ja suorittaa hankintojen kannalta tarpeellista markkinakartoitusta. 

Tehtävässä katsotaan eduksi julkisia hankintoja koskevien eri vaiheiden ja kokonaisuuksien hallinta, kokemus hankinta- ja sopimusasiakirjojen tuottamisesta, kokemus palvelusetelitoiminnasta sekä kokemus Cloudia- kilpailutusjärjestelmästä tai tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Pääasia on, että olet kiinnostunut julkisista hankinnoista. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kehittämispainotteista toimintatapaa. Arvostamme kokemusta hankinnoissa tai palveluseteleissä, monitaitoisuutta ja oma-aloitteisuutta. 

Tehtävä täytetään 1.10.2019 tai sopimuksen mukaan. Työtehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika. 

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Ehdollisesti valitun on esitettävä ennen työtehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan valintapäätöksessä todetun määräajan puitteissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Salla Kokko, p. 013 330 4438 tai salla.kokko@siunsote.fi.

Jätä sähköinen hakemus.

Joensuussa 20.8.2019

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä 

Osaamisalue: