Onko henkilöstöasiat ja henkilöstöviestintä lähellä sydäntäsi? Tule meille töihin!

Siun sotessa on haettavana 8.11.2020 mennessä HENKILÖSTÖSUUNNITTELIJAN sijaisuus ajalle 1.12.2020 – 31.12.2021

Henkilöstösuunnittelijan työtehtävät painottuvat erityisesti Siun soten sisäisen henkilöstöviestinnän monikanavaisen sisällön tuottamiseen, sen kehittämiseen ja tehostamiseen. Pääset yhteistyössä muiden henkilöstöpalveluiden toimijoiden kanssa ideoimaan uusia, innostavia keinoja edistää koko Siun soten henkilöstön osallisuutta. Työtehtävässä pääset myös osallistumaan keskeisenä toimijana Siun soten uuden henkilöstöstrategian suunnittelutyöhön ja strategiaprosessin koordinointiin. Lisäksi osallistut henkilöstöohjeiden laadintaan ja niiden ylläpitoon.

Henkilöstösuunnittelijan työnkuvaan kuuluu oleellisena osana monipuoliset henkilöstöjohtajalta tulevat toimeksiannot, joten toivomme sinulta kykyä sopeutua äkillisesti muuttuviin tilanteisiin ja kykyä sisäistää uusia asioita nopeassakin tahdissa. Omaathan myös erinomaiset tietotekniset taidot, sillä niitä tulet tarvitsemaan muun muassa järjestäessäsi erilaisia Teams-infotilaisuuksia ja tapahtumia. Toimit myös yhtenä pääkäyttäjänä Siun soten O365-pilviympäristön uudessa intrassa.

Odotamme sinulta kykyä toimia tiimissä ja tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Vahvuutesi ovat vastuullisuus, positiivinen asenne, yhteistyökyky sekä valmiudet työskennellä kiireessä ja paineen alla. Työssä tarvitset myös hyviä itsesi johtamisen taitoja: priorisointikykyä sekä omatoimista ja aktiivista työskentelyotetta saattaa asiat itsenäisesti valmiiksi. Sinun ei tarvitse olla henkilöstöasioiden tai sisäisen viestinnän ammattilainen, vaan meille on tärkeintä, että olet innostunut ja halukas oppimaan uutta. Pääset muokkaamaan työtehtävästä oman näköisesi kiinnostuksesi ja osaamisesi kautta.

Henkilöstösuunnittelijana pääset työskentelemään näköalapaikalla ison organisaation monipuolisten henkilöstöasioiden parissa. Tarjoamme sinulle huipputiimin, esimiehen ja kollegoiden vahvan tuen sekä toimivan yhteistyöverkoston. Me henkilöstöpalveluissa olemme avoimia ja aktiivisia kehittämään ja ideoimaan uutta. Innostumme ja iloitsemme työstämme. Meillä sinulla on myös mahdollisuus kehittyä ja kehittää omaa osaamistasi.

Kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 3208,82 €/kk. Työtehtävässä on koeaika. Työpiste sijaitsee Joensuussa Pohjois-Karjalan keskussairaalan tiloissa.

Jos suhtaudut intohimoisesti henkilöstöasioihin ja olet innostunut erityisesti henkilöstöviestinnän kehittämisestä, olet juuri oikea vahvistus tiimiimme!

Kysy lisää projektipäällikkö Elina Karppiselta p. 013 330 4010 elina.karppinen@siunsote.fi tai henkilöstösuunnittelija Roosa Hulkkoselta p. 013 330 9935 roosa.hulkkonen@siunsote.fi ja jätä sähköinen hakemus 8.11.2020 mennessä!

Siun sote – Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 13 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää.

Osaamisalue: , ,