Siun sote

Johtava sosiaalityöntekijä: lastensuojelu avohuolto, Joensuu, Kontiolahti (id6504)

  • Sijainti Joensuu
  • Julkaistu 09.08.2022, 11:00
  • Suljettu 24.08.2022, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Johtava sosiaalityöntekijä: lastensuojelu avohuolto, Joensuu, Kontiolahti (id6504)

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON!

Haemme 23.8.2022 mennessä JOHTAVAA SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ lastensuojelun avohuoltoon
vakinaiseen virkaan keskisen alueelle (Joensuu ja Kontiolahti) 01.09.2022 alkaen. 

Lastensuojelun johtava sosiaalityöntekijä vastaa toisen johtavan sosiaalityöntekijän kanssa avohuollon sosiaalityön palveluista alueella. Johtavan sosiaalityöntekijän tehtävässä keskeistä on lastensuojelussa tehtävän asiakastyön johtaminen sekä työntekijöiden (sosiaalityöntekijät ja sosiaaliohjaajat) esihenkilönä toimiminen. Työhön sisältyy myös talous- ja kehittämisvastuuta. 

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia sosiaalityöntekijän tehtävissä. 

Työ edellyttää itseohjautuvuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon sekä yhteistyö- ja verkosto-osaamista. Arvostamme kykyä rakentavaan vuorovaikutukseen ja selkeään kirjalliseen ilmaisuun. Eduksi katsotaan aiempi kokemus esimiestehtävistä sekä sosiaalihuoltoon liittyvä substanssiosaaminen. 

Tehtäväkohtainen palkka on 4257,39 euroa.

Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään lisäksi oman auton käyttömahdollisuutta/ajokorttia. 

 Lisätietoja antavat palvelupäällikkö Maarit Haatanen p. 013 330 5377, sp. maarit.haatanen@siunsote.fi ja palvelujohtaja Erja Nevalainen, p. 013 330 5450, sp. erja.nevalainen@siunsote.fi

Tehtävää haetaan sähköisesti. 

Joensuussa 9.8.2022 

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä 

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Osaamisalue: