TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON 

Siun sotessa on haettavana 29.6.2020 mennessä JOHTAVAN SOSIAALITYÖNTEKIJÄN viransijaisuus 

Haettavana on johtavan sosiaalityöntekijän viransijaisuus perhe- ja sosiaalipalvelujen lastensuojelussa läntisellä alueella. Sijaisuus on ajalle 15.6.-31.12.2020. 

Johtavan sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluu vastata läntisen alueen lastensuojelun avo- sijais- ja jälkihuollon sosiaalityöstä, perhetyöstä, palvelutarpeen arvioinneista ja ostopalveluista Liperin, Outokummun, Polvijärven ja Heinäveden alueella. 

Lastensuojelussa työskentelevällä johtavalla sosiaalityöntekijällä on alaisuudessaan 8 sosiaalityöntekijää, 5 sosiaaliohjaajaa ja perhetyöntekijä. Yhteistyötä tehdään tiiviisti läntisen alueen varhaisen tuen ja työikäisten palvelujen ammattilaisten kanssa sekä opiskelijaterveydenhuollon, koulujen ja varhaiskasvatuksen toimijoiden kanssa. Läntisellä alueella on käytössä systeeminen lastensuojelutyön tiimimalli.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia sosiaalityöntekijän tehtävissä. 

Työ edellyttää itseohjautuvuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon sekä yhteistyötaitoja eri sidosryhmien kanssa. Arvostamme hyvää vuorovaikutustaitoa sekä hyvää kirjallista ilmaisukykyä. Työhön sisältyy talous- ja kehittämisvastuuta sekä päivittäisen työn johtamista ja suunnittelua. Eduksi katsotaan aiempi kokemus esimiestehtävistä sekä vahva kokemus lastensuojelutyöstä sekä lasten, nuorten ja perheiden kanssa tehtävästä työstä. Tehtävässä edellytetään oman auton käyttömahdollisuutta. Työpaikkamme ovat savuttomia.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Tehtävään valitun on esitettävä rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi (504/2002). Lisäksi edellytämme tartuntalain 48§ mukaista rokotussuojausta.

Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan, tehtävässä on koeaika.

Lisätietoja antaa ja palvelujohtaja Mervi Paddar puhelin 013 330 5333, mervi.paddar@siunsote.fi

Jätä sähköinen hakemus

Joensuussa 28.5.2020

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 13 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7400 työntekijää.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Osaamisalue: