Lapin hyvinvointialue

Sosiaalityöntekijä, sosiaaliohjaaja, vammaispalve

  • Sijainti Enontekiö
  • Julkaistu 07.03.2024, 0:00
  • Haku päättyy 17.05.2024, 15:00
  • 17.05.2024, 15:00

Sosiaalityöntekijä, sosiaaliohjaaja, vammaispalve

Sosiaalityöntekijä, sosiaaliohjaaja, vammaispalve, 7 paikkaa, Lapin hyvinvointialue, Enontekiö

Tule meille kesätöihin Lapin hyvinvointialueen vammaispalveluihin! Meillä on tarjolla sosiaalityöntekijöille ja sosiaaliohjaajille vuosilomansijaisuuksia ajalle 1.6.2024-31.8.2024.

Pääset kokemaan yöttömän yön ja upean Lapin luonnon, joka tarjoaa ainutlaatuisia harrastus- ja vapaa-ajanvietto mahdollisuuksia. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi viettämään rentoa kesää lappilaisella kiireettömällä ja välittömällä elämänasenteella. Täällä puhalletaan yhteen hiileen ja otetaan ilolla vastaan uudet ihmiset!

Haemme:
– Itäiselle palvelualueelle (Kemijärvi, Pelkosenniemi, Salla, Savukoski, Sodankylä) 1 sosiaalityöntekijää
– Kaakkoiselle palvelualueelle (Rovaniemi, Posio, Ranua) 2 sosiaalityöntekijää ja 1 sosiaaliohjaajaa
– Lounaiselle palvelualueelle (Kemi, Keminmaa, Simo, Tervola, Tornio, Ylitornio) 2 sosiaalityöntekijää ja 1 sosiaaliohjaajaa
– Pohjoiselle palvelualueelle (Enontekiö, Inari, Kittilä, Kolari, Muonio, Pello, Utsjoki) 1 sosiaalityöntekijää ja 1 sosiaaliohjaajaa

Vammaisten palveluiden sosiaalityön tarkoitus on rakentaa vammaisen henkilön tarpeita vastaava sosiaalisen tuen ja palvelujen kokonaisuus sovittamalla tarvittaessa yhteen muiden toimijoiden tarjoaman tuen kanssa. Vammaispalvelun sosiaalityössä seurataan kokonaisuuden toteutumista ja vaikuttavuutta. Työssä pyritään vahvistamaan vammaisen henkilön itsemääräämisoikeutta ja omaehtoista toimintaa.

Vammaispalvelujen sosiaaliohjauksen tarkoituksena on neuvoa, ohjata ja tukea yksilöitä, perheitä ja yhteisöjä palvelujen käytössä. Tavoitteena on tukea yksilöiden ja perheinen hyvinvointia ja edistää osallisuutta vahvistamalla elämänhallintaa ja toimintakykyä.

Oletpa sitten kokenut konkari, vastavalmistunut tai opintojesi loppuvaiheessa, toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi! Toivomme sinulta kiinnostusta vammaispalveluiden viranomaistyöhön, aloitteellista ja ratkaisukeskeistä työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja. Tehtävissä edellytetään ajokorttia. Työn tukena ovat esihenkilöt ja palvelualueiden vammaispalvelutiimit.

Tehtävien kelpoisuusvaatimukset:

Sosiaalityöntekijä: Oikeus harjoittaa sosiaalityöntekijän ammattia laillistettuna ammattihenkilönä sekä rekisteröityminen Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa huomioidaan sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevat henkilöt, jotka ovat suorittaneet hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Sosiaaliohjaaja: Sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain (817/2015) 8§ mukainen pätevyys harjoittaa sosionomin ammattia sekä rekisteröityminen Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa huomioidaan myös sosionomi AMK loppuvaiheen opiskelijat.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sote-sopimuksen mukaisesti. Sosiaalityöntekijän tehtäväkohtainen palkka on 4100 € ja sosiaaliohjaajan 2800 €. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävissä voidaan noudattaa koeaikaa, joka on enintään puolet palvelussuhteen kestosta. Viransijaisuuksiin valittujen on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Vuosilomansijaisuuksia haetaan sähköisellä lomakkeella Kuntarekry-palvelussa 17.5.2024 klo 15 mennessä.

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian! Ilmoitathan hakemuksessani, millä palvelualueella ja millä aikavälillä olet kiinnostunut työskentelemään. Tutustumme hakemukseesi jo hakuajan kuluessa ja kutsumme hakijoita haastatteluun. Täytämme tehtävät heti sopivien sijaisten löydyttyä.

Palkkaus:Kiinteä palkka, 2800 € – 4100 €/kk
Työ alkaa:01.06.2024
Työn kesto:1 – 3 kk, Sopimuksen mukaan
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Itäinen palvelualue: johtava sosiaalityöntekijä Matti Martiskainen matti.martiskainen@lapha.fi, p. 040 351 7798
Kaakkoinen palvelualue: johtava sosiaalityöntekijä Sirpa Rapo sirpa.rapo@lapha.fi, p. 046 923 6604
Lounainen palvelualue: johtava sosiaalityöntekijä Pia Koski pia.koski@lapha.fi, p. 040 704 7736
Pohjoinen palvelualue: palvelupäällikkö Marja Ilpala marja.ilpala@lapha.fi, p. 040 526 99
Yhteystiedot:eija.lampela@lapha.fi, 0405472484
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: