TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 13 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7400 työntekijää. 

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sotessa on haettavana 31.8.2020 mennessä LABORATORIOHOITAJAN sijaisuus

 Haemme laboratoriohoitajaa erikoissairaanhoitoon, keskussairaalapalveluiden kuvantamiskeskuksen patologian yksikköön 13.12.2020 saakka. Sijaisuus täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, jolloin haku päätetään.

Pohjois-Karjalan keskussairaala on hyvähenkinen, moderni, tehokas laajan päivystyksen sairaala, jonka toiminta perustuu tieteelliseen näyttöön, ahkeraan työntekoon ja sujuvaan yhteistyöhön – potilaan parhaaksi. Patologian laboratoriossa on käytössä kaikki nykyaikaiset tutkimusmenetelmät. Ison keskussairaalan näytemateriaali on monipuolista.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen laillistus tai lupa toimia laboratoriohoitajan tehtävissä. Syventävät kliinisen histologian ja sytologian opinnot sekä kokemus patologian laboratoriossa työskentelyssä katsotaan eduksi.

Arvostamme hyviä ihmissuhde- ja vuorovaikutustaitoja, sekä halua patologiantyön kehittämiseen.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Työ on päivätyötä. Siun soten työpaikat ovat savuttomia. Työtehtävässä on koeaika.

Lisätietoja antavat vs. osastonhoitaja Niina Issakainen, 013 330 3514, niina.issakainen@siunsote.fi ja ylihoitaja Satu Rantala, 013 330 3131, satu.m.rantala@siunsote.fi.

Jätä hakemus sähköisesti.

Joensuussa 20.5.2020

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

 

Osaamisalue: