Nordic Sports Brands Oy

Kaksi reskontranhoitajaa Tampereelle

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 12.03.2024, 0:00
  • Haku päättyy 08.09.2024, 23:59
  • 08.09.2024, 23:59

Kaksi reskontranhoitajaa Tampereelle

Kaksi reskontranhoitajaa Tampereelle, Nordic Sports Brands Oy, Tampere

Nordic Sports Brands Oy on verkkokauppaan suuntautunut monikanavainen urheilu- ja ulkoilutuotteiden vähittäis- ja tukkukauppakonserni, jolla on omat vahvat tuotemerkit. Konsernilla on yhtiöitä Pohjoismaissa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa: Nordic Sports Finland (tukku, 1994), Green Trail (Suomi, vähittäiskauppa, 1993), Kuntokauppa (Suomi, vähittäiskauppa, 2007), Scushi (Norja, vähittäiskauppa, 2012) ja Sportproffsen (Ruotsi, vähittäiskauppa, 2020). Yrittäjävetoinen konserni tähtää erinomaiseen asiakaskokemukseen hyvällä hinta-laatusuhteella ja erikoisliikkeen palvelutasolla. Konserni työllistää yli 100 verkkokaupan ja vähittäiskaupan ammattilaista. NS Brandsin pääkonttori sijaitsee Tampereella.

Visiona on kasvaa Pohjoismaiden parhaaksi yritykseksi asiakaskokemuksen, henkilöstökokemuksen ja kannattavan kasvun osalta. Liiketoimintaa ohjataan voittamiseen tähtäävällä kulttuurilla, joka kannustaa tehokkaaseen suoritukseen ja jatkuvaan kehitykseen kohti missiota: hyvinvointia ihmisille. Parhaillaan emoyhtiössä on meneillään yrityssaneeraus ja sen myötä liiketoiminnan uudelleenjärjestelyprosessi, jonka tavoitteena on kääntää liiketoiminta takaisin kannattavaan kasvuun ja siten kirjoittaa seuraavat luvut menestystarinaan. NSB Service Oy vastaa tytäryhtiönä konsernin pyörien ja kuntolaitteiden huoltamisesta Suomessa, sähköpyörien kokoonpanosta Tampereella sekä kyseisten palveluiden myymisestä konsernin ulkopuolisille yritysasiakkaille

Etsimme kahta reskontranhoitajaa Tampereelle!

Pieni, mutta tehokas taloustiimimme tarvitsee joukkoonsa kaksi kokopäiväistä reskontranhoitajaa. Etsimämme henkilöt tekevät työtä hyvällä asenteella ja pystyvät ajallisen paineenkin keskellä fokusoitumaan tarkkaan työskentelyyn. Haluamme tehdä asioita paremmin ja toivomme, että uudet reskontranhoitajammekin uskovat jatkuvaan kehittymiseen. Olemme tällä hetkellä yrityssaneerausprosessissa, joka tuo omat haasteensa yrityksen sisällä. Tämä edellyttää hyvää paineensietokykyä ja vankkaa yhdessä tekemistä.

Työtehtäviin kuuluu myynti- ja ostoreskontran hoitaminen kokonaisuudessaan. Tehtävät sisältävät viestimistä eri tahojen kanssa muun muassa sähköpostitse. Työhön tuo monipuolisuutta erilaiset talousassistentin tehtävät, joita voidaan muokata hakijan vahvuuksien mukaan. Excel on meillä tärkeä työkalu, joten toivomme sen hyvää hallintaa. Työkielenä on suomi ja englanti. Hyvän pohjan tehtävissä suoriutumiseen antaa työkokemuksen lisäksi merkonomin tai tradenomin tutkinto.

Nordic Sports Brands Oy tarjoaa sinulle haastavia ja kiinnostavia tehtäviä, huippuosaamiseen tähtäävän yrityskulttuurin sekä positiivisen ja kannustavan oppimishaluisen työyhteisön, joka koostuu ammattilaisista, jotka uskovat dynaamiseen ja rohkeaan datalähtöiseen työhön. Sinulla on mahdollisuus kehittää sekä liiketoimintaa että itseäsi ja olla mukana kirjoittamassa poikkeuksellista kasvutarinaa. Lisäksi saat hyvät ja kehittyvät työsuhde-edut. Osittainen etätyö on mahdollista. Tehtävien palkka on 2500-2700e/kk.

Ennen työsuhteen alkua vaadimme valitulta henkilöltä negatiivista huumausainetestiä osana Nordic Sports Brands Oy:n päihdepolitiikkaa. Huumausainetestaus tehdään työterveydessämme. Tällä pienellä eleellä pyrimme edistämään henkilöstön sitoutumista missiomme ja toimialamme mukaiseen työskentelyyn ihmisten hyvinvoinnin ja terveyden puolesta.

Haluatko tulla kanssamme auttamaan ihmisiä voimaan hyvin?

Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemus viimeistään ti 26.3.2024. Käsittelemme kuitenkin hakemuksia heti, joten kannattaa ilmoittaa itsestään nopeasti. Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Petteri Baumgartner sähköpostitse: petteri.baumgartner@nsbrands.com .

Palkkaus:Katso kuvaus
Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:Katso kuvaus
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Shuchita Arora, shuchita.arora@nsbrands.com
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: