TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON!

Siun sote järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella Pohjois-Karjalassa ja Heinävedellä. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Meillä on yhteensä noin 7 000 työntekijää. Alueellamme asuu noin 170 000 asukasta. Me puhallamme yhteen hiileen!

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote kuntayhtymässä on haettavana 27.5.2018 mennessä LÄHIHOITAJAN SIJAISUUS.

Etsimme lähihoitajaa Heinäveden kotihoitoon. Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian ja sijaisuus kestää 17.6.2018 saakka.

Ikäihmisten toimialueen tehtävänä on järjestää ja tuottaa Siun sotessa laadukkaat ja asiakaslähtöiset palvelut ikäihmisille. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden toimia lähihoitajan ihmisläheisessä tehtävässä Heinäveden kotihoidon tiimeissä.

Haemme elämänmyönteistä ja joustavaa lähihoitajaa, joka on kiinnostunut toimimaan osana kotihoidon henkilökuntaa. Kotihoidossa työtä tehdään pääsääntöisesti ihmisten kodeissa, joten ihmisen yksilöllisyyden kunnioittaminen on luonnollinen ja tärkeä osa työtä. Osaat tehdä myös joustavaa ja laadukasta yhteistyötä omaisten ja erilaisten yhteistyötahojen kanssa. Kotihoidossa tarvitset myös rohkeutta ja oma-aloitteisuutta, sillä jokainen päivä on erilainen ja haasteita riittää ratkaistavaksi päivittäin.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto.

Työssä tarvitaan hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, innovatiivista kykyä kehittää toimintoja, aktiivista työotetta sekä kiinnostusta oman työnsä kehittämiseen. Kokemus lähihoitajan tehtävistä ja suoritetut lääkehoidon opinnot katsotaan eduksi. Tehtävään valitulla tulisi olla ajokortti ja auto käytössään. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Lisätietoja esimies Maarit Luostarinen p 013 3306141, sijaisena 21.5.-3.6. Virve Mikkonen p. 013 330 6173.

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Joensuussa 16.5.2018

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Osaamisalue:

Samankaltaisia ilmoituksia

Etkö löytänyt sopivaa ilmoitusta?

Anna potentiaalisten työnantajien löytää sinut luomalla itsellesi osaajaprofiili ilmaiseen Rekrytointi.com Osaajapankkiin. Profiilisi avulla Suomen parhaat työnantajat voivat tarjota sinulle kokemustasi ja osaamistasi vastaavia työtehtäviä.

Luo osaajaprofiili

Lähetä tämä ystävällesi