TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Siun sotessa on haettavana 14.6.2020 mennessä LÄHIHOITAJAN sijaisuus

Haemme lähihoitajan sijaista ikäihmisten palveluihin Ilomantsin palvelukeskus Yläpihaan. Sijaisuus on ajalle 8.6.2020-30.11.2020. Sijaisuus täytetään heti sopivan hakijan löytyessä, jolloin haku päätetään.

Työssä tarvitaan hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kiinnostusta oman työnsä kehittämiseen. Työntekijöiltämme toivomme vastuuntuntoisuutta, joustavuutta, yhteistyökykyä ja hyviä sosiaalisia taitoja. Teemme asiakastyötämme kuntouttavasti.

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto. 

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Työtehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Työtehtävässä on koeaika. 

Kysy lisätietoja palveluesimies esimies Satu Keränen, satu.keranen@siunsote.fi, 013 330 8578.

Jätä hakemus sähköisesti

Joensuussa 4.6.2020

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 13 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7400 työntekijää.

Osaamisalue: